Wpis z mikrobloga

U mnie w robocie cały high management zaszczepiony i namawia do szczepień. Kierownicy i specjaliści w 90% zaszczepieni. Jedyna grupa, która się nie chce szczepić to kierowcy i oświecone umysły z magazynu.
U różowej w pracy identycznie.
Ciekaw jestem do jakiej tajemnej widzy mają dostęp ci drudzy, że tak masowo unikają szczepionek.
#szczepienia #koronawirus
  • 119
  • Odpowiedz
@elemel90: A to nie jest tak ze ludzie się szczepią żeby moc podróżować, żeby z dzieciakami jechać za granice?

Skłonność do podróżowania zagranice rośnie wraz z poziomem życia i wydatkami a osoby na wyższych pozycjach moja mieć większe zasoby finansowe :)

Nie namawiam do szczepienia ani nie demotywuje - zaznaczam tylko ze wnioski wyciągnięte we wpisie OPa mogą nie wynikach z korelacji :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 39
@elemel90: >a na chwilę obecną prawo nie pozwala na wyrzucanie z pracy za szurstwo.

Jesteś zwyczajnym autorytarystą niewolnikiem, tylko but na mordzie cie zadowala.
I jeszcze sie cieszysz bo ty to ten madrzejszy niz ha tfu kierowcy, karta kredytowa i robota w korporacji to cala twoja godnosc
  • Odpowiedz
Moja dziewczyna zaszczepiona 6 dni temu, jest wrakiem człowieka od momentu podania szczepionki pfizera. Na pytanie czy by drugi raz poszła się zaszczepić powiedziała, że w życiu.
  • Odpowiedz
@elemel90: Pracuję w niewielkiej firmie handlowej i u mnie podobnie. Na 12 osób, nie zaszczepiła się tylko pani co u nas sprząta i starsza kadrowa foliara, która np twierdzi że każdy może się nauczyć lewitacji ( )
  • Odpowiedz
@elemel90: Bo cały managment przehandlował szczepionke za możliwość wyjazdu na wakacje zagraniczne. Magazyn nie wybiera się do Bułgarii to się nie zaszczepił.
  • Odpowiedz
@elemel90: @Victim: szury z zarządu myślą, że rząd wypuści wirusa, który zabije niezaszczepionych-nieposłusznych ludzi

Są po prostu oderwani od rzeczywistości - w przeciwieństwie do magazynierów, którzy mają dość rozumu, żeby nie wpakowywać w siebie eksperymentu medycznego
  • Odpowiedz