Wpis z mikrobloga

Czy w kraju i na świecie serio nic innego się nie dzieje, poza jakimiś nudnymi meczami, że całe gorące muszą być puste XD
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

o który komentarz Ci chodzi?

@Sandrinia: o ten

Dla Ciebie moje zainteresowania też mogą być nudne i jakbyś mi to powiedział, to bym nie miała pretensji xD

Ale na cholerę coś takiego mówić, przynajmniej w tak kategoryczny sposób? Przecież to jest właśnie infantylne xD
  • Odpowiedz
@tak_ze_ten: no przecież on opisał w tym komentarzu właśnie zachowanie kiboli, a nie normalnych, szanujących się kibiców, nie widzisz tego? XD a na cholerę to mówić? Nie wiem, może dlatego, że nie mam nic przeciwko, żeby ktoś mówił swoje zdanie, dopóki MNIE nie obraża, o moich zainteresowaniach może mówić w samych pejoratywach i wisi mi to, bo mówi o czymś, a nie o kimś, w przeciwieństwie do kiboli, którzy się
  • Odpowiedz
Czy w kraju i na świecie serio nic innego się nie dzieje, poza jakimiś nudnymi meczami, że całe gorące muszą być puste xD

@Sandrinia: to dużo mówi o spoleczeństwie wykopu (że 99% wychodków to niebiescy).
  • Odpowiedz
, że całe gorące muszą być puste

@Sandrinia: zażalenia do wykop.pl kierować. Narzekać to każdy potrafi, ale wziąć na taczki obsługę tego gównoportalu to nie ma kto. Strona która wygląda jakby była robiona 20 lat temu.
  • Odpowiedz
@Eli_Cohen: typie, nie zesraj się, bo mi chodziło głównie o to, w jak gówniany sposób działa ten portal, że gorące wyglądały rano tak, a nie inaczej, a ty się zachowujesz, jakbym ci co najmniej matkę uderzyła, bo śmiałam powiedzieć, że piłka nożna jest nudna xDDD
  • Odpowiedz
no przecież on opisał w tym komentarzu właśnie zachowanie kiboli, a nie normalnych, szanujących się kibiców, nie widzisz tego? XD
@Sandrinia: wydaje mi się, że raczej nawołuje do spamowaniu na tagu #mecz, no faktycznie jak kogoś to zdenerwuje, to wiadomo, że kibol pierwszej wody xd

plus to w moim odczuciu takie typowe freethinker vibes, czyli właśnie średnio błyskotliwe nabijanie się z czegoś, co jest popularne, a czego
  • Odpowiedz
@tak_ze_ten: jak ktoś powie, czy tym bardziej napisze w internecie "simsy to nudna gra, nawet obok gry to nie leżało" to nie wyobrażam się o to zesrać, choć bardzo lubię simsy xd ktoś ma swoje zdanie i może mi ono wisieć, bo nie przekazuje ono rzeczywistej wartości tego człowieka, tylko co najwyżej jego preferencję co do gier, które mu się nie podobają, nic też nie mówi o jego życiu i
  • Odpowiedz
@por_tomasz_borewicz: to też jest nudne ¯\_(ツ)_/¯ niesamowite, napisałam tylko, że piłka nożna jest nudna, a jej fani zdążyli od razu stwierdzić, że oglądam:
1) patostreamy
2) gwiazdeczki dla nastolatek
3) hotel paradise
4) paznokcie
Pudło. Nic z tego mnie nie interesuje i jest na czarnej liście ( ͡° ͜ʖ ͡°) choć akurat filmików z paznokciami na wypoku nie widziałam, a poza tym to pic rel.
Sandrinia - @portomaszborewicz: to też jest nudne ¯\\(ツ)\/¯ niesamowite, napisałam ty...

źródło: comment_1623756247hwMPd4fkSKbxuGFBpW1P8x.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Sandrinia: No ok, uważnie jedna rzecz, ale to "XD" w twoim wpisie sprawia, że jak najbardziej może być odczytany jako prześmiewczy

nie powiedziałam tak naprawdę nic, czym zasłużyłabym sobie na takie pojazdy ze strony kiboli, jak pod tym wpisem xD

gdzie niby te straszne pojazdy? Bo już chyba trochę robisz z siebie męczennika
  • Odpowiedz