@tak_ze_ten: no przecież on opisał w tym komentarzu właśnie zachowanie kiboli, a nie normalnych, szanujących się kibiców, nie widzisz tego? XD a na cholerę to mówić? Nie wiem, może dlatego, że nie mam nic przeciwko, żeby ktoś mówił swoje zdanie, dopóki MNIE nie obraża, o moich zainteresowaniach może mówić w samych pejoratywach i wisi mi to, bo mówi o czymś, a nie o kimś, w przeciwieństwie do kiboli, którzy się
@Sandrinia: zażalenia do wykop.pl kierować. Narzekać to każdy potrafi, ale wziąć na taczki obsługę tego gównoportalu to nie ma kto. Strona która wygląda jakby była robiona 20 lat temu.
@Eli_Cohen: typie, nie zesraj się, bo mi chodziło głównie o to, w jak gówniany sposób działa ten portal, że gorące wyglądały rano tak, a nie inaczej, a ty się zachowujesz, jakbym ci co najmniej matkę uderzyła, bo śmiałam powiedzieć, że piłka nożna jest nudna xDDD
no przecież on opisał w tym komentarzu właśnie zachowanie kiboli, a nie normalnych, szanujących się kibiców, nie widzisz tego? XD @Sandrinia: wydaje mi się, że raczej nawołuje do spamowaniu na tagu #mecz, no faktycznie jak kogoś to zdenerwuje, to wiadomo, że kibol pierwszej wody xd
plus to w moim odczuciu takie typowe freethinker vibes, czyli właśnie średnio błyskotliwe nabijanie się z czegoś, co jest popularne, a czego
@tak_ze_ten: jak ktoś powie, czy tym bardziej napisze w internecie "simsy to nudna gra, nawet obok gry to nie leżało" to nie wyobrażam się o to zesrać, choć bardzo lubię simsy xd ktoś ma swoje zdanie i może mi ono wisieć, bo nie przekazuje ono rzeczywistej wartości tego człowieka, tylko co najwyżej jego preferencję co do gier, które mu się nie podobają, nic też nie mówi o jego życiu i
@por_tomasz_borewicz: to też jest nudne ¯\_(ツ)_/¯ niesamowite, napisałam tylko, że piłka nożna jest nudna, a jej fani zdążyli od razu stwierdzić, że oglądam: 1) patostreamy 2) gwiazdeczki dla nastolatek 3) hotel paradise 4) paznokcie Pudło. Nic z tego mnie nie interesuje i jest na czarnej liście ( ͡°͜ʖ͡°) choć akurat filmików z paznokciami na wypoku nie widziałam, a poza tym to pic rel.
@Sandrinia: o ten
Ale na cholerę coś takiego mówić, przynajmniej w tak kategoryczny sposób? Przecież to jest właśnie infantylne xD
Nie mogę siedzieć kiedy chcę, mogę tylko jak jest jakiś przestój xD
@Sandrinia: to dużo mówi o spoleczeństwie wykopu (że 99% wychodków to niebiescy).
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sandrinia: ma.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sandrinia: zażalenia do wykop.pl kierować. Narzekać to każdy potrafi, ale wziąć na taczki obsługę tego gównoportalu to nie ma kto. Strona która wygląda jakby była robiona 20 lat temu.
@Sandrinia: wydaje mi się, że raczej nawołuje do spamowaniu na tagu #mecz, no faktycznie jak kogoś to zdenerwuje, to wiadomo, że kibol pierwszej wody xd
plus to w moim odczuciu takie typowe freethinker vibes, czyli właśnie średnio błyskotliwe nabijanie się z czegoś, co jest popularne, a czego
1) patostreamy
2) gwiazdeczki dla nastolatek
3) hotel paradise
4) paznokcie
Pudło. Nic z tego mnie nie interesuje i jest na czarnej liście ( ͡° ͜ʖ ͡°) choć akurat filmików z paznokciami na wypoku nie widziałam, a poza tym to pic rel.
gdzie niby te straszne pojazdy? Bo już chyba trochę robisz z siebie męczennika