@Sandrinia: ale jak najbardziej deprecjonujesz coś, co ktoś lubi, bo tobie się to nie podoba. No i jak jesteś taka przeciwna protekcjonalnemu traktowaniu, to czemu dałaś plusa komentarzowi (temu, co go twój chłopak cytuje), który wyczerpuje wszystkie znamiona tegoż? :p
@Rga79: dlaczego tak wielu fanów piłki nożnej to tacy przewrażliwieni ludzie, przy których nie można powiedzieć, że coś jest nudne? Dla Ciebie moje zainteresowania też mogą być nudne i jakbyś mi to powiedział, to bym nie miała pretensji xD
@Sandrinia: Jak to wyglada, siedzicie sobie z @Zgrywajac_twardziela obok siebie na kanapie i odpisujecie sobie na komentarze na vikop czy każde w innym pokoju? xD Poważne pytanie
@Sandrinia: ogolnie nie lubie pilki noznej, a wszedzie jestem tym atakowany, na facebooku, w pustych goracych nawet jak gdzies wyjde kazdy o tym gada, duzo losowych ludzi tez probuje zagadac i pytaja o jakies mecze xD
@Rga79: mnie też, ale rozwalają mnie puste gorące i to, jak działa ten zacofany portal xD o to przede wszystkim chodziło we wpisie, a nie o krytykowanie tego, że ktoś ogląda mecze xD
Jak się przyjrzysz, to zauważysz, że chamstwo z mojej strony weszło dopiero w odpowiedzi na chamstwo skierowane do mnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zapraszam pod mój wpis xD
https://www.wykop.pl/wpis/58337181/here-we-go-again-pustegorace-phpzlat90-bialekwezna/