Wpis z mikrobloga

Czy w kraju i na świecie serio nic innego się nie dzieje, poza jakimiś nudnymi meczami, że całe gorące muszą być puste XD
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Sandrinia: ale jak najbardziej deprecjonujesz coś, co ktoś lubi, bo tobie się to nie podoba. No i jak jesteś taka przeciwna protekcjonalnemu traktowaniu, to czemu dałaś plusa komentarzowi (temu, co go twój chłopak cytuje), który wyczerpuje wszystkie znamiona tegoż? :p
  • Odpowiedz
@tak_ze_ten: bo naśmiewa się z kiboli, a nie kibiców (to duża różnica), a to właśnie kibole się zesrali pod moim wpisem

Jak się przyjrzysz, to zauważysz, że chamstwo z mojej strony weszło dopiero w odpowiedzi na chamstwo skierowane do mnie.
  • Odpowiedz
@Rga79: dlaczego tak wielu fanów piłki nożnej to tacy przewrażliwieni ludzie, przy których nie można powiedzieć, że coś jest nudne? Dla Ciebie moje zainteresowania też mogą być nudne i jakbyś mi to powiedział, to bym nie miała pretensji xD
  • Odpowiedz
@Sandrinia: ogolnie nie lubie pilki noznej, a wszedzie jestem tym atakowany, na facebooku, w pustych goracych nawet jak gdzies wyjde kazdy o tym gada, duzo losowych ludzi tez probuje zagadac i pytaja o jakies mecze xD
  • Odpowiedz
@Rga79: mnie też, ale rozwalają mnie puste gorące i to, jak działa ten zacofany portal xD o to przede wszystkim chodziło we wpisie, a nie o krytykowanie tego, że ktoś ogląda mecze xD
  • Odpowiedz