Wpis z mikrobloga

@skitarii: właśnie kupiłem korki do gripów za 10zł, bo brakowało 6zł do darmowej wysyłki ()
Korki się przydadzą, ale... nie teraz

i drugi, gdzie zapłaciłem za wysyłkę, bo musiałbym dodać za ponad 30zł produktów ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@ivan777: Firmy robią się cwane i chcą wydusić każdy grosik jak dilerzy.
Masz już smarta? no to nie będziesz kupować na amazonie lub w innych sklepach.
Z kartą Lidla/Biedronki kupiłeś coś taniej i zapamiętałeś - będziesz tam kupował.
Office zamiast płacić za program i tyle to zostaje usługą która wyjdzie drożej w czasie.
Photoshop i cały pakiet Adobe tak samo, po co płacić raz i mieć spokój jak można cały czas :P
HBO/Netflix
  • Odpowiedz
@ivan777 zwroty smart są zajebiste bo jak pęknie wyswietlacz w telefonie i chcesz zgrać dane to zamawiasz wyswietlacz, podpinasz, zgrywasz i zwracasz go w pelni za free.
  • Odpowiedz
@Ksiunc: można też dorzucić rzecz za 10 złotych, by mieć smarta i potem zwrócić ten przedmiot i mieć darmową przesyłkę za 30 złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@T34v2: a podatek od tego zapłacony? xD przy takich ilościach na pewno firma, więc pasowałoby wszystko legitnie rozliczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dzek: Jaki podatek? Żadna firma, wszystko dla siebie i rodziny/znajomych. Zamawiam kilka itemów w tygodniu, żona namiętnie korzysta kupując ciuchy/buty a potem odsyła jak nie pasuje. Od 2018r nazbierało się ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rekordzista rok temu miał 114 000zł oszczednosci na smarcie, przy nim to słaby jestem :D
  • Odpowiedz