@ProtossTassadar: skoro podali wymagania prawie rok przed premierą znaczy, że nie ma szans żeby było lepiej a może być jeszcze gorzej. Redzi np. wstrzymywali się z tym do ostatnich dni
@staryalkus: A dlaczego nie ma szans? Ktoś tam w komentarzu pisał, że początkowo Cyberpunk też miał chore wymagania i co? Tutaj liczy się fakt jak tą grę zoptymalizują, więc liczę iż będzie lepiej : >
@ProtossTassadar: @staryalkus: z tego co widzę Unreal Engine 5 będzie go napędzać a tech demo tego silnika waży właśnie 100GB. Chcecie ładne tekstury to macie ( ͡°͜ʖ͡°)
@raven4444: Oo dzięki za przypomnienie. Nie wiedziałem właśnie na jakim Unrealu to będzie ^^ @franaa: Ja liczę, że laptop chociaż da radę na niskich XD
@ProtossTassadar: Ja sobie odłożyłem hajs na nowego PC, w styczniu chciałem kupić. No, ale wszyscy wiemy jak wygląda rynek i tak sobie siedzę na swojej wysłużonej 970tce xD No ale Stalker dopiero w przyszłym roku, może się coś zmieni do tego czasu. Na razie korzystam z GFNow, bardzo sprawnie to działa. Tylko szkoda, że nie obsługuje wszystkich gier.
Wymagania gry na PC : >
#stalker #gry
źródło: comment_16236282519U0BZtElIpGBA4TjW0upmf.jpg
Pobierz@franaa: Ja liczę, że laptop chociaż da radę na niskich XD