Aktywne Wpisy

dzony77 +440
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

annlupin +32
nie mam ciekawego życia to znowu napisze że szukam filmy horrory na noc a co uwas

Zmarł mi ojciec, który był właścicielem (a ja współwłaścicielem) samochodu, z którego korzystam na co dzień.
Zrobiliśmy tydzień temu wraz z mamą i moją siostrą sprawę spadkową u #notariusz w związku z pozostawionym przez tatę mieszkaniem, natomiast dostaliśmy informację od #prawnik iż my, jako spadkobiercy możemy wyrobić jakieś poświadczenie o przejęciu majątku w postaci samochodu, którego właścicielem był tata.
Całą tą sprawę ponoć można załatwić poprzez #epuap w terminie nie przekraczającym 30 dni od momentu złożenia sprawy spadkowej o mieszkanie.
Czy ktoś z tagu #prawo lub #urzad może mi pomóc i wskazać dokument, który mam wypełnić na platformie epuap?
Ewentualnie jak to załatwić inną drogą, poza zakładaniem sprawy w sądzie/u notariusza?
Oczywiście strony wszystkie są zgodne, chcemy po prostu mieć możliwość sprzedaży auta w przyszłości.
Dziękuję!
#spadek #spadkobiercy #epuap #kiciochpyta
Nie ma czegoś takiego
Notariusz niedoinformowany, bo kazał mi załatwiać poswiadczenie spadku i nabycie własności przez Epuap przez każdego spadkobiercę.
Dzięki raz jeszcze!