Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

Jak byłem na studiach to za 3 tys. Brutto bym się dał pokroić i mając takie wynagrodzenie uznałbym, że chwyciłem Pana Boga za nogi. Natomiast obecnie za 3 tys. Brutto to by mi się nie chciało wstać z łóżka i miałbym skrajną depresje.
Komentarz usunięty przez autora
Weźmy np. dentystę... Przy twoich zarobkach pójdziesz, lekarz zrobi co trzeba i gra muzyka. A za minimalną? Przegląd jamy ustnej i scaling walą po kieszeni aż huczy.
Większość wykopków chodzi jeszcze do szkoły! I raczej do podstawówki / liceum, a nie do szkoły wyższej. Jedyne pieniądze jakie "zarabiają", to kasa, którą dostają od Taty za skoszenie trawnika, albo od sąsiada za wyprowadzanie psa.
Dużo z nich to buce więc nie mają żadnych znajomych i siedzą na wykopie, zobacz na tag programowanie (może nie teraz ale jeszcze nie tak dawno) zadasz pytanie to zostaniesz zjechany jak na elektrodzie xD
@zboinek: xD - koszty życia są 500% wyższe.