Aktywne Wpisy

solejukowski +12
źródło: 1000091882
Pobierz
Cadfael +6
mirki i mirabelki, z racji pogłębiającego się bólu pleców i coraz silniejszej potrzeby minimalizmu w życiu dojrzałam do zakupu czytnika ebooków. zależy mi głównie na tym, żeby bateria długo trzymała i łatwo było wrzucać w niego różne pliki, w tym pdfy
co polecacie?
#czytajzwykopem
co polecacie?
#czytajzwykopem

#apple
źródło: comment_1623092452Zcte4NnyNkCd257WCON8yQ.jpg
Pobierz@carving85: XD To ja mam porównanie z przeróżnymi flagowcami, wręcz nawet używałem kilkudziesięciu w pracy. Po kradzieży ajfona 7 plus postanowiłem dać znowu szansę Androidowi po 2 latach przerwy i kupiłem wtedy schodzącego ze sceny Galaxy S10e (bo niedługo była premiera s20). Żałuję, że
@Marek1991: które? Nie wiem skąd się to przekonanie wzięło, a nawet jeżeli to co z
Na 6s i SE 1 gen, normalnie działa, na niektóre apki trzeba poczekać ze 2 sekundy żeby się włączyły, za ro wszystkie systemowe działają bardzo szybko. Taki IP SE 2016 wychodził z iOS 8 lub iOS 9. Aktualnie mam wgrany
Komentarz usunięty przez moderatora
A ten Galaxy j2 to o którego dokładnie chodzi, bo z tego co widzę to pod tą nazwą wychodziły w różnych latach różne telefony, a ten który miał premierę w 2016 roku tak
Ma wiele funkcji, których nie ma żaden smartfon od Apple.
Kupuje nowego smartfona zawsze co 2 lata, więc po co mi dłuższa aktualizacja?
A
źródło: comment_16231758826fpqmmEdyMAVVWtU42FUCC.jpg
Pobierz@Eskim0s: xD mi by sie nie chcialo tak marnowac pieniadze