k.....x
k.....x
UUU
#apple
248
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
sebar25
@kryptomanix: Tymczasem producenci androidowych flagowców maja wyebane na wsparcie produktu roku po premierze XD
494
I.....t
@kryptomanix: 6 lat wsparcia dla iPhone 6S. I takie wsparcie sprzętowe to ja szanuje
458
Gawith_Apricot
@Antyradek: Też się ponad 5 lat temu bawiłem we wgrywanie nowego androida, rootowanie i inne cudawianki, aż kupiłem apple i wkońcu poczułem że sprzęt jest dla mnie, a nie ja dla niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
154
Robinxon
@kryptomanix: ta, a jedyną opcją jaką dostanie 6 będzie pogorszenie pracy na baterii xD
112
s.....o
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
67
D.....6
51
przecier
44
deni28s
@kryptomanix: lol moj se(1gen) XD
39
Gawith_Apricot
@Antyradek: Ja się bawiłem androidami od wersji 2.2 czyli gdzieś od 2010 do wersji 6.0 i wysiadłem i kupiłem IP. Wszystkie moje smartfony się p--------y po pół roku, lagowały, zacinały, wyłączały apki sms/telefon xD, co chwila ramu brakowało a miałem dogranych z 10 apek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odblokowywanie bootloaderów, rooty w końcu wgrywanie nowych wersji, podkręcanie procesora itd itp. Z perspektywy czasu to był masochizm.
29
m.....t
@deni28s: @Gawith_Apricot: @przecier: Kupiłem SE z 3 lata temu i jedyne co by się przydało zrobić to wymienić baterie a tak to szkoda kupować nowy telefon. SE miał premierę w 2016 gdzie jak kupowałem Androidy to po roku już nie dało się praktycznie korzystać z telefonu bo tak muliły i nic nie pomagało, przywracanie do ustawień fabrycznych etc.
16
d.....x
d.....x
10
carving85
@Gawith_Apricot:

to ja dziękuje i kupie Iphone 11. A wydawać 3000-5000zł na flagowca z androidem? To musiałbym być nienormalny

Czyli w sumie też klasyka. Porównuj andki za 700zl do IP za 2k+ idziw się ze gorzej działają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
8
Gawith_Apricot
@sz__po: niby pasta, a w jednym ze smartfonów miałem czasami crashowała mi apka telefon/sms ( ͡° ͜ʖ ͡°) Smartfon, z którego nie mogłem zadzweonić bo musiałem go wyłączyć i włączyć, a za kilka dni to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Już nie wspomne o budziku, który kilka razy nie zadzwonił xD
7
Gawith_Apricot
@bartosz325: Ale ja nie kupiłem flagowego iphone za 4000zł, tylko rok po premierze iphone se za 1600zł. Śmiga już ponad 4 lata, ale powoli rozglądam się za nowym telefonem. Ostatni mój android to Xperia M4 z ośmiordzeniowym snapdragonem na andku 5.0, oczywiście po roku wyszedł android 6.0 do którego sonemu już się nie chciało dawać aktualizacji. Różne rzeczy się tam działy, oj różne xD Oczywiście mulenie, brak ramu i pamięci
6
I.....t
@patyr: No tak racja wsparcie na kolejny rok czyli do września 2022
5
m.....t
@kryptomanix: 5 lat wsparcia dla SE XD, to jest nie do wiary. Sam jestem posiadaczem tego telefonu i wow
5
k.....x
k.....x
5
bartosz325
4
R___n
@Ranger: Nic nie muli, u mnie X, 7 i 6s działają bez najmniejszej zacinki
4