Wpis z mikrobloga

Ja p------e, ale ja kocham swoja toksyczna meskosc! Przesycona sila, dominacja, porywczoscia, agresja i prymitywizmem. Meskosc to sila, meskosc to duma, meskosc to najlepsze co mnie spotkalo.
Najpiekniejsze uczucie na swiecie i nie dajcie sobie wmowic ze jest inaczej. Zwiazek z szara myszka do przytulania czy zalozenie rodziny z tradwife nigdy nie dadza spelnienia prawdziwemu mezczyznie. Wysoki testosteron, imponujacy wzrost, silna szczeka, i duzy k---s to moje jedyne i jedyne prawdziwe szczescie na tym lez padole.

#chwalesie #przegryw #tinder #blackpill #wykopek #chad #cuckold #incel #redpill #p0lki #szaramyszkadlaanonka #szarpankizzyciem #stulejacontent #gownowpis #zwiazki #podrywajzwykopem #pieklomezczyzn #s--s
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marek_Rekus: Tradycyjna najczesciej anty-feministyczna, pro-natalistyczna biala "typowa zona" rodem z amerykanskich lat 50, kura domowa ktora bedzie cale zycie uslugiwac swojemu mezowi i da mu duza rodzine. Niespelnione marzenie wielu wspolczesnych redpillowcow konserwatystow.
  • Odpowiedz
@typical_pussy:

Zalezy co rozumiesz przez toksyczna mekosc.Jezeli po prostu jestes dominujacy,porwywczy i prymitywny w stosunku do kobiet to spoko,nie ma z tym problemu i wcale nie mowie ze to jest zle ,jesli one to lubia(a jak wiemy lubia) to wszystko jest w porzadku.Inaczej w przypadku gdy ktos bawi sie w alfa-srafla ,nie potrafi wspolpracowac i myslec w kategoriach spolecznych co jest z mojego doswiadczenia jest oznaka charakterystyczna polskich mezczyzn, takiej
  • Odpowiedz