Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1015
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +193
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Obejrzałem nawet kilka (złomy) i stawiam werdykt.
Nie da się kupić porządnego samochodu do 50k!
Za jakieś volva z przebiegami 350 tys km, ludzie wołają po 40k. Przecież to patologia cenowa.
Czy mam zwiększyć filtr o 20% bo ludzie wystawiają auto za 60k szukając jelenia, ale jak będzie klient to i za 50k sprzedadzą?
#motoryzacja #samochody
Przecież manual to już ostry przeżytek. Trzeba być masochistą żeby do miasta dobrowolnie zdecydować się na manuala. I te tekst "bo ja chcę mieć kontrolę nad autem", nioch nioch. Nosacz detected
W automacie nie znajdziesz porządnego auta, bo nawet twoje podejście potwierdza, że takie auto będzie wyeksploatowane - tym budżecie, który zakładasz. Musiałbyś kupić stosunkowo nowe i niskim przebiegiem, a co znaczy że cena też będzie wysoka.
Tak dokładnie będzie w przyszłości. Jak tylko auta będą w pełni autonomiczne, kierowanie pojazdem to będzie przejaw masochizmu.
Nie chcę już audi, ale dzięki za propozycje.
@MeksykEuropy: Przecież to się robi odruchowo, nawet o tym nie myśląc. Ty powinieneś być tym mechanizmem, który z manuala robi automat. Taksiarze we Wrocku wciąż jeżdżą na manualach, ale ty masz problem. Z czym/kim jest problem?
Możesz jeszcze obczaić merca w204 sprzed lofty (najlepiej c200). Jak ma zrobiony rozrząd z kołami i rygiel to masz super auto.
Nie mam prawie ręki
I to jest np warte tych 40k?
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/volvo-v40-stan-bardzo-dobry-ID6GGseC.html
@MeksykEuropy: Oczywiście, że się da. Problem jest taki, że ludzie obecnie mając 50k patrzą na samochody za 70-80k a mając 70-80k patrzą na auta za ponad 100k. 300 tys przebiegu to jest normalny przebieg w używanym aucie, ale rozumiem tu jest polska tutaj wszystko musi mieć poniżej 180 a po ustawie o licznikach max 250 ( ͡° ͜ʖ ͡°
@MeksykEuropy: Prawda jest taka, że dobry kierowca który ma wyczuty samochód niezależnie od rodzaju skrzyni będzie miał ''lepsza'' kontrolę nad autem. Mówienie takich rzeczy już w 2018 roku było ostrym odklejeniem umysłowym a co dopiero teraz w 2024. Automat