Wpis z mikrobloga

@ckgjdg: doprecyzowując, została zbanowana w wyniku konwersacji pomiędzy nią a Twitchem której nie chce ujawnić. Za to co powiedziała o gender i głównie za inne wypowiedzi już konkretnie rasistowskie oraz za świecenie dupą (wtedy to nie było jeszcze "akceptowalne"), dostała kilka ostrzeżeń i przez to jedynie zabrali jej status Twitch Partner a nie zbanowali.

Ja wiem że Twitchowi trochę o--------a na punkcie poprawności i żeby nikt przypadkiem kogoś nie uraził,
  • Odpowiedz
Ja wiem że Twitchowi trochę o--------a na punkcie poprawności

@Kien: To jest o tyle dziwne, że jednocześnie programy Amazona czasami bardzo ostro krytykują i śmieją się z poprawności politycznej.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@ckgjdg: akurat ona ponosiła konsekwencje za to że była strasznie toksyczna (nie pamiętam już czy ban czy odebranie partnerstwa jak pisze @Kien). Wyzywała ludzi od debili, wprost mówiła że ludzie którzy jej płacą są kretynami, i generalnie było z nią masę problemów.
Podciągnięcie pod to tematu płci było sprytna zagrywką, ale ale jednak większość ludzi jej kompletnie nie żałowało. A teraz - po chyba 2 czy 3 latach
  • Odpowiedz
Ja wiem że Twitchowi trochę o--------a na punkcie poprawności i żeby nikt przypadkiem kogoś nie uraził, ale ten artykuł to ostra manipulacja.

@Kien: Nie gadaj! Manipulacja na wykopie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: no nie, płci fizycznych są dwie, a tożsamości płciowych jest nieograniczona ilość bo każdy jest inny ale to nie jest zamiast mężczyzna - kobieta tylko to druga warstwa
  • Odpowiedz