Wpis z mikrobloga

@orbitowski: co zlego w tym zestawie? duzo bialka, ryz, 525 kcal, w dodatku smaczny

@SweetieX: Według mnie cena jest zła, za wysoka . £1 to bardzo dużo za żarcie ze śmietnika. Powinno zakazać się sprzedaży tego gowno żarcia .
  • Odpowiedz
@marko2: nie wiem jak to jest - często zgrabne laski ukrywają swoje nogi czym tylko się da, a balarony wywalają swoje uda. Wczoraj taka jedna szła przede mną z wóżkiem. Nogi i rozstępy miałą dwa razy większe niż ta na zdjęciu, a na sobie letnią sukienę przed kolano, jak się jeszcze schyliła do wózka to było widać wszystko do majtek. Ja głowę w drugą stronę i próbowałem jak najszybciej zapomnieć
  • Odpowiedz
@salcefrytki: a co, miała się gotować w długich spodniach, żeby jaśnie panu nie niszczyć popołudnia swoimi nieestetycznymi nogami? Ja p------ę, co jest z ludzmi. Widok wąsatych Januszy w 20 miesiącu ciąży bez koszulki też nie należy do przyjemnych, ale cóż zrobić, każdego lata można się na taki natknąć i to wcale nie tylko na plaży. Może lepiej uświadomić sobie, że świat nie jest szyty pod nas i mieć w------e na
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: bo są przyzwyczajeni. Zima, obojętnie jaka temperatura na zewnątrz, zobaczysz sporo Angoli z dzieckiem w wózku ledwo ubranym, bankowo gołe stopy. Cholera wie, dlaczego, tak mają, tak robią.
  • Odpowiedz
Nie widzę nic złego w tym zdjęciu , tylko kobitke bez kompleksów i obsesji na temat swojego ciała która na ochotę zjeść frytki na mieście i się nie przyjmować opiniami. Polska - kraj gdzie jeden drugiemu mówi jak ma żyć ..
  • Odpowiedz
@Kashhh: prawda, kobieta ma najprawdopodobniej wieczór panieński i imprezuje jak większość ludzi w miastach. Szalona zdjęła buty i ma czelność mieć nadwagę. Na wykopie odnoszę wrażenie że większość ludzi ma kij w dupie i idealnie wpasowuje się tą mentalność "co ludzie powiedzą" albo zazdroszczą ze inni mają życie, nie wiem ¯\(ツ)
  • Odpowiedz
mnie zastanawia jedno - że im kurna nie jest tam zimno ( _)

@szynszyla2018: nam sie tylko wydaje ze w UK jest caly czas zimno i deszczowo. na południu UK jest tak jak we Francji - ciepło, moze troche wilgotniej ale to tyle.
  • Odpowiedz