@marko2: #p0lka w naturalnym srodowisku, w----------e, jakis mokebe z tylu, cellulit, kolezaneczki, stylowa jak 99% innych dziewczyn i ta rozowa wstega, co to gurwa jest rozowy pas w obciaganiu?
@orbitowski: biale, natywne angielki sa bardzo ladne. problem w tym ze nie moga pochodzic z najnizszej warstwy spoleczenstwa
@czakabakir: jak wszędzie na świecie . Niziny społeczne dużo sobą nie reprezentują chociaż zdarzają się wyjątki. Zdarzają się ładne angielskie dziewczyny, dlatego napisałem zazwyczaj. Widziałem mnóstwo ładnych angielskich dziewczyn, ale jednak otyłość wśród nich mocno dominuje - prawdopodobnie z tego
źródło: comment_1622905005rdCrx5rbARoj9VIhTp5zl1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@orbitowski: biale, natywne angielki sa bardzo ladne. problem w tym ze nie moga pochodzic z najnizszej warstwy spoleczenstwa
źródło: comment_16229161287Slh8prAswbMz39quI4D0F.jpg
Pobierzźródło: comment_16229164668B4AyLajmhaViKgBGudSoi.jpg
Pobierz@orbitowski: biale, natywne angielki sa bardzo ladne. problem w tym ze nie moga pochodzic z najnizszej warstwy spoleczenstwa
@czakabakir: jak wszędzie na świecie . Niziny społeczne dużo sobą nie reprezentują chociaż zdarzają się wyjątki. Zdarzają się ładne angielskie dziewczyny, dlatego napisałem zazwyczaj. Widziałem mnóstwo ładnych angielskich dziewczyn, ale jednak otyłość wśród nich mocno dominuje - prawdopodobnie z tego
źródło: comment_1622916549nKuHr5tgY7WcpWxEyPNMS5.jpg
Pobierz