Aktywne Wpisy
Cancermoon +62
Nie mam w domu nawet choinki ogólnie zero atmosfery świątecznej jak patrzę Instagrama inni mają tak ładnie, zdjęcia z rodziną, fajna atmosfera itp. ehh
DJ_QBC +561
pierwszy raz swieta we "wlasnym mieszkaniu" i w koncu zaznalem spokoju w zyciu codziennym, ale oczywiscie przyjechala tesciowa z miasta meneli i sie rzadzi ustawia, grzebie po szafkach, #!$%@? drzwiami od kibla jak od samochodu i komentuje wszystko i jeszcze co 10 minut mi chodzi jarac na balkonie i w calej chacie #!$%@? jak na jakiejs melinie. Syn czteroletni sobie oglądał kreskówke to odpalila na telewizorze obok jakies #!$%@? goralskie kolędy i
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#dziendobry #neuropa #polska #heheszki #humorobrazkowy
4tys na ręke to więcej jak 5.5tys brutto więc takie zarobki stawiają cie w drugiej połowie najlepiej zarabiających w Polaków (pomijając nawet fakt że GUSowskie statystyki pomijają najgorzej zarabiających i to że lepszym wyznacznikiem jest mediana) ¯\_(ツ)_/¯
@Towarzysz_Moskvin: lubię kiedy kolejny raz potwierdza się stwierdzenie
Kapitalizm to nierówny podział bogactwa, socjalizm to równy podział biedy.
Co z tego, że stawiają kogoś w drugiej połowie najlepiej zarabiających, skoro to nadal jakieś ochłapy pozwalające ledwo żyć. Na nic się nie odłoży, trzeba brać kredyty i być zależnym od totalitarnego państwa na każdym kroku.
Zamiast pozwolić ludziom się bogacić, to lewica chciałaby wszystkich sprowadzić do
Ja też lubie to powiedzenie, ale jeszcze bardziej lubie dysonans ludzi którzy je powtarzają w momencie kiedy okazuje się że znaleźli się na złym końcu owych nierówności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Towarzysz_Moskvin: jeszcze bardziej lubię takie mdłe komentarze bez żadnej treści
@Towarzysz_Moskvin: jak na przykład "późny kapitalizm"