Aktywne Wpisy
wonsisko +96
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
groman43 +20
Nadejsza wiekopomna chwila, jak to powiedział klasyk. Walduś, mam pomysła, jak to powiedział inny klasyk.
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
Czy ja jestem debilem czy to normalne?
Pytanie dla osób studiujących, albo już po studiach.
Czy pamiętacie materiał/informacje z danych przedmiotów?
Jestem na II semestrze, a na I miałem np. Matematyke czy mikroekonomie. I nawet nie pamiętam jak już się całke obliczało albo jak się zachowywały ceny w długim okresie, czy inne zależności.
Średnia za I semestr 4.5 a nic nie pamiętam xD
A jakieś pojedyncze śmieci z liceum już tak.
Jak ja mam zapamiętać tą wiedzę ze studiów, która ma mi się przydać do pracy?
#pytanie #studbaza #kiciochpyta #studia #pracbaza #nauka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60b77f7fa87454000bf0aaa9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: bo Ci się nie przyda lol. Będziesz potrzebował innej wiedzy.
To po co ja sie ucze rachunkowosci zarzadczej, finansowej, zeby z tego nie korzystac?!@YogiYogi: @DoubleM: @MienciuskiPajonk:
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
ja już jestem po studiach i większości rzeczy z np. matematyki (której miałem chyba 8 różnych przedmiotów) też nie pamiętam, ale gdybym miał coś policzyć, to wiedziałbym jak szukać i jakoś bym sobie poradził
więc wydaje mi się, że to nie chodzi o to, że masz wszystko pamiętać, tylko o to, że masz umiejętność poradzenia sobie z problemem (choć
Typowe ZZZ