Wpis z mikrobloga

Ehh, przeglądałem sobie swój wykop i znalazłem całkiem nie tak stary wpis, sprzed 4 miesięcy, więc chciałem byście sobie o nim przypomnieli. Podyskutujmy razem o tym, czy u #p0lka coś się zmieniło, czy dalej im się należy, bo mają tzipe między nogami.
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #niebieskiepaski i w sumie #heheszki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
G.....y - Ehh, przeglądałem sobie swój wykop i znalazłem całkiem nie tak stary wpis, ...

źródło: comment_1622624951tdmZcWhpjbArb56Ku85II1.jpg

Pobierz
  • 20
@Galkovsky co ty ziomek, księżniczki albo nie odpowiadają wcale albo wymiana kilku wiadomości i tyle. Choć zdarzają się też takie co same zagadają, ale sytuacja jest identyczna że po dwóch wymianach zdań temat się kończy. Chyba liczą na to, że skoro same zagadały to w kolejnej wiadomości mam zaproponować im Bóg wie co, sam nie wiem. Mam nadzieję że tobie idzie lepiej niż mi ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Galkovsky: no nie wiem jak to jest u was, ale mi sie wydaje ze z kobietami raczej nie ma problemu zeby mowily, przewaznie buzie im sie nie zamykaja wiec nie rozumiem tego problemu ze mozna narzekac na kobiete ze malo mowi