@Galkovsky co ty ziomek, księżniczki albo nie odpowiadają wcale albo wymiana kilku wiadomości i tyle. Choć zdarzają się też takie co same zagadają, ale sytuacja jest identyczna że po dwóch wymianach zdań temat się kończy. Chyba liczą na to, że skoro same zagadały to w kolejnej wiadomości mam zaproponować im Bóg wie co, sam nie wiem. Mam nadzieję że tobie idzie lepiej niż mi ( ͡º͜ʖ͡º)
@majsteere: No z tymi bezmózgimi stworzeniami to nie da się pisać, najpierw lajkują, potem nie napiszą pierwsze, a jak sam do niej napiszesz to równie dobrze możesz monolog prowadzić przed lustrem.
@Galkovsky: no nie wiem jak to jest u was, ale mi sie wydaje ze z kobietami raczej nie ma problemu zeby mowily, przewaznie buzie im sie nie zamykaja wiec nie rozumiem tego problemu ze mozna narzekac na kobiete ze malo mowi
Przypominam, że na umowie o prace 20 000 zł brutto to tylko 14 000 zł netto i to tylko przez pół roku, bo później wpada się w 32% próg i jest to już 11 000 zł netto. Wynajem w Warszawie to +/- 4 000 zł. Pozdrawiam. #praca #pracbaza #pieniadze #zarobki #warszawa
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #niebieskiepaski i w sumie #heheszki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow