@Cypselus: Austria wydaję się mega do oglądania, nie tylko MotoGP ale też F1. Osobiście chciałbym się tam wybrać, może w przyszłym roku. Liczę, że za rok skończy się jazda z covidem.
@Cypselus Przed nami Katalonia, do której Fabio chyba brandzluje się po nocach, bo tak ją lubi, Sachsenring, czyli prawdopodobne kłopoty Ducati oraz Assen, gdzie Yama jest bardzo mocna. Obawiam się, że Quarta zwieje
@BogdanBonerEgzorcysta: już kiedyś wydawało mi się że Bautista zawieje w punktacji ( ͡°͜ʖ͡°)
W końcu wygrał kilka wyścigów pod rząd.. Chyba z 11 xd Potem zdaje się z 7 razy pod rząd zaliczył glebę. Nie ma co szacowac, tak na prawdę. Na Mugelo miały być Ducati na podium ¯\_(ツ)_/¯
Przecież to wyglądało tak, jakby stawka założyła się o pieniądze, że "ja nie wygram" i dlatego celowo się wykladali, a Joan Mir, nic o tym nie wiedział, dlatego przypadkowo wygrał xd
@Cypselus poprawka. Na Hondzie zemścił się tunelowy rozwój motocykla, Ducati nie ogarnęło opon, a KTM był jeszcze za słaby. Z kolei Yamaha nasrała sobie do ryja przez własne błędy. Dwa, przypadkiem to kwalifikacje można wygrać, ale nie mistrzostwo
#motogp
QUARTA to nie Marquez, ze jest w co najmniej w top 2. Być może on zaraz się podjara i wyleci gdzieś na zakręcie.
Peco nie dość że ma talent (sioste) to i super motocykl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale się jaram.
Ehhh muszę w końcu jechać na Jakie GP.
Juz dwa razy bilet sprzedawałem :(
Ale Różowa chciała Woodstock ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przed nami Katalonia, do której Fabio chyba brandzluje się po nocach, bo tak ją lubi, Sachsenring, czyli prawdopodobne kłopoty Ducati oraz Assen, gdzie Yama jest bardzo mocna. Obawiam się, że Quarta zwieje
W końcu wygrał kilka wyścigów pod rząd.. Chyba z 11 xd
Potem zdaje się z 7 razy pod rząd zaliczył glebę. Nie ma co szacowac, tak na prawdę. Na Mugelo miały być Ducati na podium ¯\_(ツ)_/¯
I tak sezon jest lepszy niż zeszloroczny.
Ale zeszły sezon to ty szanuj.
Przecież to wyglądało tak, jakby stawka założyła się o pieniądze, że "ja nie wygram" i dlatego celowo się wykladali, a Joan Mir, nic o tym nie wiedział, dlatego przypadkowo wygrał xd
Dwa, przypadkiem to kwalifikacje można wygrać, ale nie mistrzostwo