Wpis z mikrobloga

Ale serio? Platforma jako "libki"... Proszę, to już SLD by tam bardziej pasowało

@lemek3: To kto w końcu jest tym "libkiem"? Centrolewica? xD Wypadałoby żebyście zrobili jakąś definicję jeśli już używacie tej "obelgi".
  • Odpowiedz
@Viscop: W ogóle taki ogólny podział na "lewicę" i "prawicę" jest idiotyczny, i w sumie każdy doskonale o tym wie, ale zgrywa głupa, bo w sumie nie wiem czemu...

Lewica, bym powiedział nie jest liberalna pod kątem światopoglądowym, ani gospodarczym. W obu przypadkach to zamordyści, bo z jednej strony chcą wręcz siłą wymuszać tolerancję wszystkiego i wszystkich, co w obecnej chwili jest uważane za "modne" czy tam "na czasie", a z
  • Odpowiedz
  • 2
@AutomatDoLodow Jest bardzo duża różnica pomiędzy "chceniem", a "wymuszaniem". Ja bym chciał aby wszyscy byli młodzi, piękni i bogaci, ale oboje dobrze wiemy, że jest to na ten moment nierealne, dokładnie tak samo jak zmuszenie ludzi do tego, aby kogoś lubili lub nawet tolerowali.

Każda skrajność jest zła, i w przypadku Lewicy mamy namacalny przykład z USA, do czego prowadzi tego typu polityka społeczna... Każdy kto nie jest "ultra postępowy", jest
  • Odpowiedz
no ja jednak bym chciał aby nikt nie obrażał osób transpłciowych, coś w tym złego?

@AutomatDoLodow: no ja np. bym chciał, żeby osoby transpłciowe, czy raczej "osoby transpłciowe" bo wątpię, że ci wszyscy atencjusze udający ludzi trans są nimi faktycznie, nie zmuszali mnie do kaleczenia języka i pisania o nich w jakichś powykrzywianych formach osobowych, czy dodawać "X" zamiast losowych liter w słowach.
Jak ktoś mnie zmusza do takich idiotyzmów,
  • Odpowiedz