Aktywne Wpisy
Lambert11 +30
Potrzebuje sie wygadać.
Wczesniej opisywalem historie mojego związku. Nie oczekuje rad bo wiem co mam zrobić, ale nie czuję sie gotowy na podjęcie takiej decyzji.
Z żoną mamy powazne problemy w relacji. Nie rozmawiamy praktycznie ze sobą z wyjatkiem jej ciągłej krytyki i pretensji o wszystko. Zero czulosci, zero seku, zero zaangazowania z jej strony.... z mojej juz chyba tez go nie ma. Jedyny laczacy nas element to nasze dziecko.
W sumie
Wczesniej opisywalem historie mojego związku. Nie oczekuje rad bo wiem co mam zrobić, ale nie czuję sie gotowy na podjęcie takiej decyzji.
Z żoną mamy powazne problemy w relacji. Nie rozmawiamy praktycznie ze sobą z wyjatkiem jej ciągłej krytyki i pretensji o wszystko. Zero czulosci, zero seku, zero zaangazowania z jej strony.... z mojej juz chyba tez go nie ma. Jedyny laczacy nas element to nasze dziecko.
W sumie
fervi +29
No nic. Wczoraj kierownik zabrał mnie do HR, który chciał rozwiązać umowę dyscyplinarnie rzucając ogólnikami, ale mieli w teczce też drugie rozwiązanie za porozumieniem stron. O ile moim zdaniem żadnych podstaw do zwolnienia nie było o tyle "grożenie", że taka dyscyplinarka zniszczy karierę, a porozumienie stron jest ok, to podpisałem z braku laku i teraz żałuję, bo prawdopodobnie mógłbym wygrać w sądzie z firmą (╥﹏╥)
Wysyłanie CV w
Wysyłanie CV w
#gme