Wpis z mikrobloga

Ale ja jestem z-----y. Kolejny dzień zmarnowałem na przeglądaniu laptopów i kompów. Po co ja to robię. Niby chcę kupić, ale nie chcę. Zawsze się trafia na jakąś negatywną opinię i wszystko od nowa. I tak od paru godzin. Od początku kwietnia. :| Wpadłem w jakiś kompulsywny ciąg.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@telegazeciarz:

Hej, przede wszystkim nie bądź dla siebie taki surowy! To, co opisujesz, to bardzo częsta pułapka – tzw. paraliż decyzyjny. Chcesz po prostu mądrze wydać swoje pieniądze, zaplanować co można kupić, a że w internecie zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, wpadłeś w błędne koło. Warto sobie uświadomić jedno: idealny laptop po prostu nie istnieje. Każdy sprzęt, nawet ten za kilkanaście tysięcy, będzie miał jakąś negatywną opinię, bo ludzie częściej
  • Odpowiedz
@telegazeciarz: wołam @ethize
w podobnej sytuacji u mnie, kolega mirek przyszedł, wziął za mordę, o--------ł, i kazał kupić.
kupiłem, i jestem szczęśliwy.
polecam mirka goronco!
https://wykop.pl/wpis/85825493/where-minusy-bo-jade-po-niego-jutro-1-ma-byc-ino-d
@dos_badass 0
where minusy bo jade po niego jutro!!1
ma być ino do shitpostowania na wypoku, jutubek w HD, logowania w ksef, maile od komornika, w gry nie gram bo do gier jest konsola!
jakieś cenowe alternatywy?
ta pamięć ok? procek bez wad? Ktoś coś?

#komputery #laptopy
  • Odpowiedz
@telegazeciarz: dobrze robisz, jak jeszcze ze 2 tygodnie poprzeglądasz laptopy, wtedy w końcu trafi się okazja i kupisz tanio ( ͡° ͜ʖ ͡°)

14 lat temu spędziłem prawie tydzień po kilka godzin śledząc, czytając opinie i recenzje laptopów (poprzedni miał felernego geforca i padł). Nigdy więcej, co najwyżej jak chcę nowy to ustawiam alert na pepperze
  • Odpowiedz