Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +239
Dziś mija dokładnie 25 lat od premiery „Kinematografii” Paktofoniki. 💿
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
źródło: IMG_4939
Pobierz
anoysath +42

Jest też pełno entuzjastycznych reakcji ludzi, którym pomogło na takie problemy oraz zalew artykułów na temat coraz bardziej obiecujących wyników badań. Mam tu na myśli głównie leczenie zaburzeń depresyjnych, czy lękowych, bo raczej nikt nie poleca takich rzeczy przy np. schizofrenii.
Jem grzyby długie lata i na sobie doświadczyłem zarówno niesamowitych efektów leczniczych jak negatywnych (jednak nic tak poważnego jak u OP-a). W każdym razie uważam, że faktycznie brakuje głosów
@kinesin1000: Żeby mnie znowu porobiło? Podziękuję, ja już uczę
@AnonimoweMirkoWyznania: Przecież w każdym poradniku piszą, żeby w takich przypadkach nie brać dragów, ew. zadbać o odpowiednie s&s i to właśnie kolejny punkt w tych poradnikach, trip w chacie:D Nic dziwnego, że mocno siadło na psychę.