Finał powieści jest spektakularny i pozostawia czytelnika z większą liczbą pytań niż odpowiedzi. Czy należy je odczytywać jako zwiastun kontynuacji? Mam szczerą nadzieję, że tak. Świat przedstawiony w Outpoście jest zupełnie inny niż w Metrze, lecz tak samo intrygujący i nie mogę się doczekać, by móc znów się w nim zanurzyć i poznać dalsze, z pewnością niezbyt szczęśliwe, losy bohaterów i skazanej na zagładę Moskowii. Recenzja książki Outpost Dmitrya Glukhovsky’ego #ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
@Nerdheim: akurat finał jest opisany w oczywisty, nie pozostawiający żadnych domysłów sposób, i nie za bardzo wiem, co by tam miało jeszcze być intrygującego.
Finał powieści jest spektakularny i pozostawia czytelnika z większą liczbą pytań niż odpowiedzi. Czy należy je odczytywać jako zwiastun kontynuacji? Mam szczerą nadzieję, że tak. Świat przedstawiony w Outpoście jest zupełnie inny niż w Metrze, lecz tak samo intrygujący i nie mogę się doczekać, by móc znów się w nim zanurzyć i poznać dalsze, z pewnością niezbyt szczęśliwe, losy bohaterów i skazanej na zagładę Moskowii.
Recenzja książki Outpost Dmitrya Glukhovsky’ego
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1621276971qKeqg6l5aKlDhPJDqOkr9t.jpg
Pobierz