Aktywne Wpisy
emilch123 +18
Za równe 5 dni będę się oświadczał mojej dziewczynie, czuję taki stres jak o tym myślę, że tam klękam i nie wiem czy będę wstanie coś powiedzieć xD musiałem chociaż tutaj coś powiedzieć bo duszę to w sobie. Poza tym znacie jakąś dobrą restauracje w Krakowie gdzie mógłbym zabrać swoją wybrankę na kolację? #zwiazki #rozowepaski #krakow

Niuska +457
#czestochowa #szukampracy #pracbaza #praca #bezrobocie
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h

źródło: comment_1621159627EWJ6m9aEEJtNhakslkEptI.jpg
Pobierzźródło: comment_1621160570mVWdCVoNbkyfnMQyRmdlUz.jpg
Pobierzkazdy samolot wlasnie emituje te kilkaset kg co2 w gornej warstwie atmosfery 24/7
jesli mozna winic czlowieka o zmiany klimatyczne to wlasnie przez masowe loty samolotem
w XIX i XX wieku jak wszystko bylo oparte o wegiel i emisja byla ogromna i powszechna nie nastepowaly zmiany klimatu
dopiero od lat 60 i popularyzacji samolotow zaczeto notowac zmiany klimatyczne.
inna sprawa
no to jednak człowiek wpływa na klimat czy nie, bo się pogubiłem? Stąd już wykazałem, że grafika ma sugerować niski wpływ człowieka na klimat, ale tytuł i informacje na niej są tak dobrane, że wrażenie jedno, a to co przedstawia rzeczywiscie to drugie.