Wpis z mikrobloga

@kr1krakow: Szkoda, że tak to się skończyło, bo po świetnym początku wiele sobie po nim obiecywałem.

No ale facet okazał się być świrem, w dodatku sabotażystą w ostatnich meczach. Znowu mały kamyczek do ogródka trio, że zrobili zbyt słaby research, bo oskarżenia względem Hyballi z Dunajskiej Stredy czy Belgii się tylko potwierdziły.

Teraz byle wziąć jakiegoś konkretnego trenera z doświadczeniem i można walczyć na nowo.
  • Odpowiedz
eh ciekawe ile będzie płacone, chociaż jest jakaś nadzieja że nowy trener nie będzie tydzień przed nowym sezonem ^^ a w najlepszym wypadku będzie miał 2 miesiące, i pozostaje trzymać kciuki za trenera na dłużej niż na sezon czy nawet półsezonu
  • Odpowiedz
@kr1krakow: teraz to juz nie było innej opcji, bo wrzód konfliktu wewnątrz klubu tylko puchł. Tylko pytanie co dalej? W przyszłym sezonie spadają już 3 drużyny - jeżeli sposób zarządzania - w szczególności pionem sportowym - się nie zmieni, to myślę, że tym razem się już nie wywiniemy.
  • Odpowiedz
No niestety, teraz był w moich oczach najlepszy sezon na budowanie drużyny z jednym spadkowiczem można było się pobawić troszkę, a wyszło jak wyszło
  • Odpowiedz
@Jatael: @kumba: Sezon pod tym względem niestety kompletnie stracony. Gdyby został Skowronek wyszłoby na to samo.

@SpiderFYM: nie. Dziwne, że w tak krótkim czasie zdążył się skonfliktować z tyloma osobami w klubie. Na piłce się zna ale niestety głowa nie dojeżdża
  • Odpowiedz
Dziwne, że w tak krótkim czasie zdążył się skonfliktować z tyloma osobami w klubie.

@Wiciak69: ale tak na prawdę to z kim się skonfliktował? Z Kmiecikiem bo chciał swój sztab. Za Kmiecikiem stanęli prawie wszyscy, więc nagle skonfliktował się ze wszystkimi. Nie bronie go ale wydaje mi się że to po prostu klub się od niego odwrócił w pewnym momencie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@4lord:

Teraz byle wziąć jakiegoś konkretnego trenera z doświadczeniem i można walczyć na nowo.

Chyba o bycie posmiewiskiem ligi - dopoki Kuba gra i rzadzi klubem sytucja bedzie sie powtarzac. Widzialy galy co braly i zdziwienie.
  • Odpowiedz