Aktywne Wpisy

Umeraczyk +7
To już któraś z kolei noc gdy jestem tak wściekły, że spać nie mogę i nie mam jak dać upustu mojej frustracji

pypowicz +1
Gdybyście mieli zatańczyć na łyżwach, to do jakiej piosenki? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ja bym wybrał Evry Najt i zrobił Najlepszy disco pokaz xD
#mediolan2026
Ja bym wybrał Evry Najt i zrobił Najlepszy disco pokaz xD
#mediolan2026

No ale facet okazał się być świrem, w dodatku sabotażystą w ostatnich meczach. Znowu mały kamyczek do ogródka trio, że zrobili zbyt słaby research, bo oskarżenia względem Hyballi z Dunajskiej Stredy czy Belgii się tylko potwierdziły.
Teraz byle wziąć jakiegoś konkretnego trenera z doświadczeniem i można walczyć na nowo.
@4lord: ale tak szczerze - czy to dziwne że chciał zbudować swój sztab?
@SpiderFYM: nie. Dziwne, że w tak krótkim czasie zdążył się skonfliktować z tyloma osobami w klubie. Na piłce się zna ale niestety głowa nie dojeżdża
Komentarz usunięty przez autora
@Wiciak69: ale tak na prawdę to z kim się skonfliktował? Z Kmiecikiem bo chciał swój sztab. Za Kmiecikiem stanęli prawie wszyscy, więc nagle skonfliktował się ze wszystkimi. Nie bronie go ale wydaje mi się że to po prostu klub się od niego odwrócił w pewnym momencie.
o dziwo sami słabi zawodnicy albo tacy którym się nie chciało trenować
Chyba o bycie posmiewiskiem ligi - dopoki Kuba gra i rzadzi klubem sytucja bedzie sie powtarzac. Widzialy galy co braly i zdziwienie.