Aktywne Wpisy

iluvmypickle +4
do mirków 30+:
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?
#przemyslena #zycie #wykop30plus
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?
#przemyslena #zycie #wykop30plus
ktos-z-przyszlosci +390

https://kosocicka.pl/lokalizacja/
Przepiękne bloki, w doskonałej lokalizacji, blisko centrum (Wieliczki). Urokliwa lokalizacja w sąsiedztwie węzła Wielickiego i magazynu budowlanego HOFF zapewni ciszę i spokój. Dodatkowych walorów inwestycji daje fakt, że osiedle powstaje w miejscu gdzie jeszcze nie dawno straszył słynny, nawiedzony dom ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak będą obrazki spadały że ścian to nie wiadomo czy to demon czy autostrada ( ͡° ͜ʖ ͡°) na uznanie zasługuje odważny układ lokali z kiblem w centrum mieszkania.
A to wszystko za średnio 8900zl za metr kwadratowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sporo mieszkań już sprzedanych...
#krakow #patodeweloperka #scaab #k----------------o
źródło: comment_1620939772kzxuRsZRDgnY90ykJrTZya.jpg
PobierzAle i tak najlepsze jest to osiedle co się teraz stawia koło Bonarki zaraz przy Turowicza i torów. Ale tak blisko że będzie można numery rejestracyjne czytać z okna( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cena: 10k cbln XDDD
Jakiekolwiek sensowne mieszkanie w Krakowie to teraz 11-12k, co już zakrawa o żart.
@venividi: Pamiętam jak zaraz po studiach oglądałem mieszkania za 250-300k i liczyłem ile muszę odkładać żeby na takie uzbierać w jakimś rozsądnym czasie (w nienawiści do kredytu tak zostałem wychowany ( ͡º ͜ʖ͡º) )
Eh, trzeba było wtedy chyba wziąć ten kredyt ( ͡° ʖ̯ ͡°) z drugiej
@venividi: zależy od metrazu ale znajdziesz za 9-10k sensowne mieszkania w Krakowie. Nawet za 8k jak 3-4 pokoje :)
@zadrrr: u mnie nie ma tragedii w sumie, aczkolwiek wynajmowałem mnóstwo mieszkań i było różnie
Komentarz usunięty przez autora
@Aerwin: ILE?! JEDZIEM TAM, TOŻ TO PÓŁDARMO.