Wpis z mikrobloga

@chosenon3: Sam fakt urodzenia się w tej samej rodzinie nie powoduje, że mamy te same geny.
Przykład chociażby w mojej rodzinie. Jestem trzeci, najmłodszy z rodzeństwa. Mój brat, najstarszy jest mega podobny do rodziny od strony mojej mamy. Siostra to znowu jak dwie krople wody babcia ze strony ojca.
A ja jestem mieszaniec xD
Brat 170cm, krępy, ja 187cm.
Tak więc to nie tylko genetyka.

No i proszę, mieć ojca
  • Odpowiedz
@KsiazePodziemi: cwiczysz i dobrze jesz - masz ładne cialo
jestes leniwa bula i masz zle nawyki zywieniowe - jestes ulany

wykluczajac odstepstwa od normy (choroby) co tutaj nie ma pokrycia w rzeczywistosci? jedyne z czym sie moge nie zgodzic to podpis, tak jakby kazda osoba zyjaca z matka byla ulana xD
  • Odpowiedz
Multi milioner, wraz z synem jeżdżą na rowerach, które wyglądają jak by je ktoś przed chwilą kupił na złomie i to liczone po kilogramie a nie za sztukę.

@kodecss: podejrzewam, że właśnie dlatego jest multimilionerem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@chosenon3: będzie #truestory -
Kiedyś moja matka, która zawsze, w sposób ordynarnie ostentacyjny faworyzowała mojego starszego brata, który już w wieku 20+ był kluchowaty, a w momencie zdarzenia zwyczajnie grubaskowaty, a ja zawsze trzymałem i trzymam dobrą, zdrową sylwetkę, bo w odróżnieniu od niego zawsze dużo i intensywnie trenowałem różnych sportów na temat różnicy w budowie naszych ciał powiedziała; to dlatego, że Michał ma inne geny

XDDD

Serio kobiety wierzą
  • Odpowiedz
@chosenon3: fejk, już kiedyś pisałam, Arnold zdradził żonę z pokojówką i z nią ma tego syna chada, obaj synowie ze zdjęcia urodzili się w tym samym roku, synek Chad większość życia mieszkał z matką (Arnold przyznał się do ojcostwa dopiero jak przestał być gubernatorem kaliforni, o drugim synu nie wiedział nikt, nawet jego żona, dopiero jak ten syn miał 14 lat wszystko się wydało), drugi syn mieszkał całe życie z
  • Odpowiedz