Aktywne Wpisy

jmuhha +17
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +114
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

#programowanie #programista15k #rekrutacja #pracbaza
źródło: comment_1620890846t0GG7sPlWBmodjHVAC3pHC.jpg
Pobierz@swiniakstatysta: Najlepiej to połaczyć. Code review zadanka połączony z live coding (。◕‿‿◕。)
@czupek: No po prostu udostępnianie ekranu i piszesz w swoim IDE.
@Passer93: mowiac serio, rezygnuje z rekrutacji czy to przy zadaniach domowych czy to przy livecodingu.
Nie mam na to czasu, mozna pogadac, zerknac na githuba.
@swiniakstatysta: Ale live coding jest też dla Ciebie by sprawdzić na jakim poziomie są ludzie w firmie, mi to zawsze pomaga ocenić poziom firmy, przynajmniej ten techniczny.
Imo szczególnie w przypadku Androida to jest straszna plaga rekrutacji. Biorąc pod uwagę jaki syf jest w samym Androidzie i w jak dużo sposobów można rozwiązać jeden problem kończy się to właściwie tym, że albo:
-Znasz prawie cała dokumentację na pamięć
-Musisz trafić na firmę, która pracuje nam podobnymi
@grayjedi: Co? xDDD Ja zawsze normalnie mogę korzystać, przecież to ma pokazać flow mojej pracy
@grayjedi: No, czyli live coding zadziałało bo się dowiedziałeś że firma jest p------a xD
Komentarz usunięty przez autora
@Passer93: Podczas live codingu ludzie się d----------ą, że nie znasz skrótów w IDE ( Ocado w Krk ). Jak za takie między innymi pierdoły cię uwalają, bo nie jesteś "master blaster wymiatacz".