@slomky: no nie powiedział bym. W koniu silnika sobie nie wymienisz nie zrobisz tiuningu no i nie dasz rady jeździć zgnitym koniem, a zgnitym gruzem już tak.
@venezuelanbiedol: musisz mieć smutne życie. Tak jak by fani samochodów byli wszyscy tacy sami jak opisujesz. Ja bawię się w stare auta, i przy tym spędzam wolny czas, coś sobie podłubie znajomi wpadną pomogą, zawsze czegoś się nauczę w końcu robię auto które 11 lat stało i roboty sporo satysfakcja też mega, a potem pyk na zloty ( ͡°͜ʖ͡°) Pasja panie kolego
@venezuelanbiedol: Wiesz, że w roczniku 1985 nie było Asterek? Brzmisz jak znawca motoryzacyjny a wychodzisz na typowego znafce wykopka i hipokrytę? Co cię tak boli bo ktoś ma zainteresowania? Bo cię nie stać na samochód czy cię ktoś kiedyś potrącił? Z skąd tyle w tobie jadu, że każdego do worka jednego wrzucasz?
@venezuelanbiedol: a jak następnym razem masz udawać Znafce i walniesz głupotę do sprawdza wiedzę. https://pl.wikipedia.org/wiki/Opel_Astra pierwsza Astra powstałą w 1991. Jest złota zasada "Nie znasz się to się nie wypowiadaj"
Zobaczcie jak on przed ślubem chce rozdzielności majątkowej to kwiczą o braku zaufania i miłości a jak mają się budować na jego działce to już brak zaufania jest OK, już jednak chcą się zabezpieczyć na wypadek rozwodu #p0lka #slub #zwiazki #logikarozowychpaskow
ja w życiu albo pracował cały tydzień normalnie z weekendami w robocie albo nie pracował wcale i tak wyszło że weekend i radość z piątku to nie istnieje dla mnie on nic nie znaczy pozbawiono mnie normickiej radości z weekendu
źródło: comment_1620859121Pjr0q3EmGBIvOrBTmRUOLI.jpg
Pobierzźródło: comment_1620881745oX7GtTgmPaAh0o4Y33ECnk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora