Aktywne Wpisy

panDario +124

Chce wyrzucić takie gacie chuopa. On wrzucił je do prania xd czy według was przesadzam?
źródło: 1000033142
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000033142
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@grzmiel_psycho: Z tego co czytałem przy hiperwentylacji może dojść do zaburzenia równowagi kwasowo - zasadowej ale nie mogę znaleźć jakie to ma efekty na dłuższą metę
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zasadowica_oddechowa
Tak czy owak ja bym uważał zarówno z niedotlenieniem jak i hiperwnetylacją w pierwszym wypadku można się udusić i umrzeć a w drugim no też bym uważał
https://youtu.be/uqlaRHyZJqU
CIA napisało raport nt tego programu już w latach
Może to też kwestia że w jakiś nieprawidłowy sposób do tego podszedłem, ciekawe jest też że chyba w oryginalnym doświadczeniu stosowano połączenie nagrań z deprywacją sensoryczną (łóżka wodne, ciemne pomieszczenia)
@dzonson_karolson: Cieszę się że się zgadzasz ;)
Owszem, w instytucie są specjalnie kabiny ale nie chodzi tu o deprywację sensoryczną a o
Ale też trzeba zaznaczyć że deprywacja pomaga w osiągnięciu tego stanu może to ma jakiś wpływ minimalny chociaż, im bardziej jesteś odcięty od bodźców tym bardziej jesteś zrelaksowany, nie żeby treningi nie były ważne ale na pewno jakieś wyłączenie zmysłów chociaż częściowe wspomaga stan relaksacji
To dreammachine i psychowalkman mnie zainteresowało ale nie chce mi się samemu z elektroniką babrać
@Dreampilot: Jaka jest tego skuteczność? Bo powiem dość interesująca jest kwestia tych nagrań, czytałem o programie RV być może badania w tym temacie wciąż trwają ale są utajnione przez rząd USA i CIA
Wątpię tam pracują ludzie którzy jak coś nie przynosi współmiernych efektów co do włożonego wysiłku to rezygnują bo im pieniążki ucinają
@dan-kamynski:
Komentarz usunięty przez autora
"Stargate Project" jest już dawno zamknięty a akta zostały odtajnione przez CIA. Po prostu decydenci uznali że całe psi jest zbyt słabe aby wg niego
Czytałem interesujący dokument o