Aktywne Wpisy

siejeje +48
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
akNe +35
#zdrowietadzia
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
źródło: image000000
Pobierz

Pomyślałem, że oddam stary komputer do skupu, parę złotych z niego będzie. No i tak się zastanawiam, co z dyskiem zrobić, zostawić czy wyrzucić? Sformatowałem go, ale boje się, że jakieś hakery mogą się bawić w jakieś odzyskiwanie xD. Co robicz?
uzyj jakiegoś programu do losowego kasowania bezpiecznego jeszcze bo sam format łatwo odzyskać
@paczelok: no właśnie czytałem, że po formatowaniu można coś tam odzyskać, a wyjąć go to też lipa, bo widziałem, że taki nowy to za 150 chodzi, więc parę złotych bym stracił xD
znajdź soft i pokasuj pewnie nawet jest coś bootowalne z usb że włączy i skasuje jak dobrze poszukasz
Ssd czy HDD?
@obuniem: czyli za używany dostaniesz maks 30PLN, zostaw jako zewnętrzny, szkoda zachodu za kebaba z colą
Komentarz usunięty przez autora
@PanKracy582: mikrofala
Z SSDkami wszystko jest oczywiści inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jedni mówią, że sam format wystarczy, a nadpisywanie zerami nic nie daje. Inni sugerują zaszyfrowanie danych przed formatem.
Komentarz usunięty przez autora