Aktywne Wpisy

iniacz +1692
źródło: 1000038041
Pobierz
MonazoPL +120
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
źródło: citi dyson v8 monazo
Pobierz

źródło: comment_16205331662OYmEPkYBvqGZUdAFSkz4w.jpg
Pobierzźródło: comment_16205518406ZcTp6pYpwjCWcGxtgdihA.jpg
PobierzObejrzałam filmik zanim przeczytałam ten komentarz i od razu mi przyszło do głowy, że indyk tak długo duszony zrobi się gumowaty albo twardy. Tak jak ktoś wyżej napisał, chyba lepiej by było indyka oddzielnie podsmażyć i dodać na koniec do gotowego
Ogólnie patrzyłem tylko na składniki, a nie na ilość i wyszło tak, że miałem dużo warzyw i za dużo kukurydzy, ale ta to akurat lubię więc dla mnie na plus
źródło: comment_1620555510trL8M6LFdwtQMlConCxVcP.jpg
Pobierz