Aktywne Wpisy

źródło: temp_file6984871867403322653
Pobierz
wredny_bombelek +219
Przestańcie hejtować lekarzy bo wtedy oni sobie wyjadą na przykład do Szwecji gdzie zarobią 1/3 tego co u nas w Polsce I CO WTEDY?
#konowalposting #lekarz #lekarz100k #jdg #firma #b2b
#konowalposting #lekarz #lekarz100k #jdg #firma #b2b
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-08 195358
Pobierz

Jutro ładna pogoda, jedziemy na majówkę.
@taginaczarno2: To jest mocna manipulacja, bo to nie jest referendum Berkowicza tylko obywateli Krakowa niezadowolonych z obecnego prezydenta, korupcji, zadłużenia miasta i chorych decyzji jak kolejne miliony na kolejny projekt metra od zera. W samorządach jak najbardziej mogą być aktywiści lokalni i centralnym władzom nic do tego.
W sensie co po referendum?
Ty będziesz rzadzil? Nie znam cie, nie wiem jaki jestes. Skąd wiem, że nie jestes pasożytem i nie sprowadzisz kolegów?
A nie, bądźmy poważni. Największe szanse na rządzenie ma główny pomysłodawcą i sponsor referendum - Gibała.
I jego celem nie jest pozbycie sie pasozytow z Krakowa, jego celem jest rządzenie i przyprowadzenie swoich
@djtartini1: No tak, ale kto przyjdzie za niego, jak nie ktoś z takiego środowiska? Kto się w politycznie w te referendum wpisuje?
@ipkis123: weź mnie nie w------j, sam byłem elementem który inspirował referendum a Gibała na początku zastanawiał się czy w to wogóle wchodzić.