Wpis z mikrobloga

Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie dzięki, nie pójdę na referendum wspierane przez złodzieja z ikei

@taginaczarno2: To jest mocna manipulacja, bo to nie jest referendum Berkowicza tylko obywateli Krakowa niezadowolonych z obecnego prezydenta, korupcji, zadłużenia miasta i chorych decyzji jak kolejne miliony na kolejny projekt metra od zera. W samorządach jak najbardziej mogą być aktywiści lokalni i centralnym władzom nic do tego.
  • Odpowiedz
@Mr_InC0gnit0 Rozwiniesz to?
W sensie co po referendum?
Ty będziesz rzadzil? Nie znam cie, nie wiem jaki jestes. Skąd wiem, że nie jestes pasożytem i nie sprowadzisz kolegów?

A nie, bądźmy poważni. Największe szanse na rządzenie ma główny pomysłodawcą i sponsor referendum - Gibała.
I jego celem nie jest pozbycie sie pasozytow z Krakowa, jego celem jest rządzenie i przyprowadzenie swoich
  • Odpowiedz
To jest mocna manipulacja, bo to nie jest referendum Berkowicza tylko obywateli Krakowa niezadowolonych z obecnego prezydenta, korupcji,

@djtartini1: No tak, ale kto przyjdzie za niego, jak nie ktoś z takiego środowiska? Kto się w politycznie w te referendum wpisuje?
  • Odpowiedz
A nie, bądźmy poważni. Największe szanse na rządzenie ma główny pomysłodawcą i sponsor referendum - Gibała.

I jego celem nie jest pozbycie sie pasozytow z Krakowa, jego celem jest rządzenie i przyprowadzenie swoich własnych

@ipkis123: weź mnie nie w------j, sam byłem elementem który inspirował referendum a Gibała na początku zastanawiał się czy w to wogóle wchodzić.
  • Odpowiedz
@djtartini1: To referendum Gibały, PiSu i Konfederacji którzy manipulowali dość mocno aby naciągnąć na nie mieszkańców. Jutro się okaże czy mieszkańcy tak głupi, że dali się na ich argumenty nabrać.
  • Odpowiedz