Aktywne Wpisy
Kojaan +1
Poznałam sympatycznego niebieskiego na apce.
Chłopak bardzo się zaangażował i ja to wyraźnie czuję oraz widzę po jego zachowaniu. Powiedziałabym, że zachowuje się tak, jakby był zauroczony. Widzieliśmy się dwa razy.
Sęk w tym, że w moim brzuchu nie pojawiają się motyle. To nie jest jego wina, bo jest niemal idealny. Bardzo dobrze nam się pisze i rozmawia, a on ma naprawdę dobre serce.
Nie wiem jednak, kiedy zareaguję uczuciami. Z moim ex też
Chłopak bardzo się zaangażował i ja to wyraźnie czuję oraz widzę po jego zachowaniu. Powiedziałabym, że zachowuje się tak, jakby był zauroczony. Widzieliśmy się dwa razy.
Sęk w tym, że w moim brzuchu nie pojawiają się motyle. To nie jest jego wina, bo jest niemal idealny. Bardzo dobrze nam się pisze i rozmawia, a on ma naprawdę dobre serce.
Nie wiem jednak, kiedy zareaguję uczuciami. Z moim ex też

PiersKurczaka +58

Interface focusrite scarlett 2i2 1gen z 2015 roku, stwierdziłem ze może by wymienić elektrolity bowiem trochę lat już ma.
Laminat pcb focusrite jest kiepski, nóżki elementów tht za zaginane mocno, wylut kondensatorów nie należy to przyjemnych spraw, drugi raz bym sobie odpuścił ;)
#audiovoodoo #muzyka #tworzeniemuzyki #elektronika
źródło: comment_16204604486ca7DtygZCiPDjDthCzVh0.jpg
Pobierzźródło: comment_1620460460lpOYLfbD8wMGbSBfOq57Fi.jpg
Pobierzźródło: comment_1620460473StDh8HEAj6gNXBeC8TP4Bb.jpg
Pobierzźródło: comment_1620460486mwuqVnSrBpzaCXGLL3jNxB.jpg
Pobierz@syn_admina: chyba for fun, stare wyrywałem, wycinałem itp, na złom poszły, za dużo grzebania żeby cały wyszły
w innych interfejsach podobnie, popularne kondensatory.
takie interfejsy są powszechnie używane do pomiarów sprzętu audio, dajemy sygnał na wejście urządzenia, zabieramy z wyjścia i komputer mierzy zniekształcenia, pasmo...
w sprzęcie audio taki kondensator typu jamicon byłby niekoszerny, z drugiej strony jest używany
@Pan_Slon: na płasko chińczyk pozaginał?
Nie, dokładasz do tego cyny więcej i mając mocna grotowke z grzałka w grocie lub efektem currie masz wszystko płynne nawet jeśli jest to masa i komfortowo robisz z pinem co chcesz.