Wpis z mikrobloga

Początkowo miała trzymać zimnego ognia, ale ostatecznie zdecydowałem się na dzień, a w dzień to kto zimne ognie pali, jakiś głupek chyba tylko. Więc zamieniłem na dango.
  • Odpowiedz
Początkowo miała trzymać zimnego ognia, ale ostatecznie zdecydowałem się na dzień, a w dzień to kto zimne ognie pali, jakiś głupek chyba tylko.

@PiersKurczaka: Po prostu testowała najnowszą wersję zimnych ogni naganohara ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@MLeko29: Hyhy :3

Moja misja to uświadamiać ludziom, że talent nie istnieje i każdy może robić fajne rzeczy, jeśli poświęci czas na naukę. Chcę motywować ludzi do robienia rzeczy. Tylko no, ludziom się nie chce i łatwiej powiedzieć "ja to umiem co najwyżej patyczaka narysować", zamiast usiąść i sobie na spokojnie rozkminiać jak to wszystko działa.
  • Odpowiedz
@PiersKurczaka: Właśnie staram się zmieniać podejście do takich rzeczy. Bo zawsze jak widzę coś, co mnie zachwyca, to myślę, że nigdy do takiego poziomu nie dotrę. A tu trzeba małymi kroczkami myśleć. Nie od razu połykać węgorza, ale zacząć od jakiegoś ogóreczka, p--------a takiego. No i z czasem można się zajmować większymi rzeczami. Podoba mi się takie podejscie
  • Odpowiedz
@Krole: nom, widziałem, fajnie że coś robi też :D Ale widziałem że i trochę hejtu zebrał bo "łobobo, on ma dużo piniendzy to se może pozwolić" ehh xD Niektórzy to literalnie złapią się każdej wymówki, żeby nic nie robić :|
  • Odpowiedz