Wpis z mikrobloga

Dobra, a tak na serio, to jaki jest problem w tym, że ktoś pokazuje dupę za pieniądze? Nikt do niczego nie był zmuszany, filmików nie wciskała ludziom na siłę. Tylko jakiś konkretny argument, a nie "bo tak nie wypada" xD Bo chyba nie chodzi tylko o zazdrość, że ona ma łatwą pracę, a wy nie? Wtedy byłoby to typowe Januszowanie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Argument z córką to też g---o, bo to nie jest moja córka, a przede wszystkim jest pełnoletnia, więc nic mi do tego.

#natsu #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niebieskieniebo: Może problemem być, że osoba która jest 'wzorem' dla młodych osób mówi o byciu bogatym i niezależnym ;). Tworzy przez to kolejną warstwę fałszywości infulencerów.

Nie mam problemu z tym kto tam sobie pracuje na kamerkach.

Natomiast być może problemem jest to, że ta osoba jest oglądana przez dzieci, które to jeszcze nie mają wyrobionego patrzenia na świat. No, ale to moje gdybanie.
  • Odpowiedz
  • 1
@niebieskieniebo nie "bo tak nie wypada" tylko postaw się w jej sytuacji i pomyśl że takie nagranie zobaczy twoja rodzina/ twoi znajomi. Dalej nie czujesz wstydu? Rozbierając się i masturbując przed spermiarzami za żetony czy inna walutę? Przypominam ci że jest to osoba publiczna, która jest przykładem dla wielu młodych osób.
  • Odpowiedz
@niebieskieniebo: i tak i nie. Problemem nie jest, że sprzedawała swoje ciało w internecie, problemem jest fakt, że wciskała dzieciakom, że te pieniądze to zarobiła stojąc w sklepie na promocji po 10h.
  • Odpowiedz
@Exevo_gran_mas_flam: gościu, nie masz żadnych argumentów tylko "nie bo nie" i "co inni powiedzą". Mieszkam na wsi i pełno ludzi ma tu takie myślenie, jak będę dłubał w samochodzie w niedzielę to też wyjdę na strasznego człowieka i będą mnie odgadywać xD Co z tego, że to mój samochód, mój czas, moje podwórko, moje narzędzia itd.

@dlugi-gr: ale ja tu piszę o samym pokazywaniu d--y za pieniądze, a
  • Odpowiedz
@niebieskieniebo: Jako ze nie byłam jej obserwatorka to mnie to zupełnie nie rusza, ale wiem ze gdyby to wypłynęło o osobie która w internecie lubię, obserwuje itd. To chyba poczułabym się oszukana i raczej nie chciałabym jej dłużej obserwować.
  • Odpowiedz
@niebieskieniebo:

Ja np. nie mam z tym problemu, że sobie karynka świeci dupą czy serduszkuje się na kamerkach. To jest indywidualna preferencja, niech sobie każdy pokazuje to co chce.

Mam za to problem z promowaniem tego jako coś wartościowego / zaradność (bo tym nie jest - jest czymś wręcz przeciwnym, pójściem na łatwiznę) bo nie chciałbym aby moje dzieci takie wzorce podłapały. Nie chcę aby czytały, że pokazywanie cipska to
  • Odpowiedz
  • 0
@niebieskieniebo bo ciśnie kit swoim odbiorcom że to do czego doszła osiągnęła ciężką pracą ¯_(ツ)_/¯. To mniej więcej ten sam poziom co syn Kulczyka gadający że budowę swojego majątku zaczynał od roznoszenia ulotek.

Z tą różnicą że gadaniny Kulczyka nikt nie traktuje poważnie. A z tego co wiem ta cała Natsu dla swoich odbiorców stworzyła fałszywy obraz swojej drogi "na szczyt". Wiesz, laska kosi hajs za pokazywanie szpary w necie -
  • Odpowiedz