Aktywne Wpisy
wedkarzyk +8
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
qew12 +1
Jak weszliście w programowanie? #programowanie #programista15k
Argument z córką to też g---o, bo to nie jest moja córka, a przede wszystkim jest pełnoletnia, więc nic mi do tego.
#natsu #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Nie mam problemu z tym kto tam sobie pracuje na kamerkach.
Natomiast być może problemem jest to, że ta osoba jest oglądana przez dzieci, które to jeszcze nie mają wyrobionego patrzenia na świat. No, ale to moje gdybanie.
@puxol: czyli typowe "bo tak nie wypada"
@niebieskieniebo: Owszem - wielu dzisiejszych rodziców nie mają wiedzy i kompetencji na temat tego co jest i kto jest w internecie.
@dlugi-gr: ale ja tu piszę o samym pokazywaniu d--y za pieniądze, a
Ja np. nie mam z tym problemu, że sobie karynka świeci dupą czy serduszkuje się na kamerkach. To jest indywidualna preferencja, niech sobie każdy pokazuje to co chce.
Mam za to problem z promowaniem tego jako coś wartościowego / zaradność (bo tym nie jest - jest czymś wręcz przeciwnym, pójściem na łatwiznę) bo nie chciałbym aby moje dzieci takie wzorce podłapały. Nie chcę aby czytały, że pokazywanie cipska to
Z tą różnicą że gadaniny Kulczyka nikt nie traktuje poważnie. A z tego co wiem ta cała Natsu dla swoich odbiorców stworzyła fałszywy obraz swojej drogi "na szczyt". Wiesz, laska kosi hajs za pokazywanie szpary w necie -