Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +232

Ale uogólniających - twoje otoczenie nie ukazuje faktów
@PochodnaFunkcji: Dla całości społeczeństwa? Pewnie nie, to tylko dowód anegdotyczny. Ale dla mnie samego? Niesamowicie istotny. Mnie nie interesuje, że generalna prawidłowość jest inna (nawet, jeśli tak jest). Ja obracam się w takim a takim środowisku, mam takie a takie doświadczenia, spotykam się z takimi a nie innymi ludźmi i to, co z tego wynoszę to potwierdzenie tego, co napisał kolega @
Z tego wynika że czas zmienić środowisko, bo jeśli tylko takie wnioski wyciągacie, to problem zdecydowanie nie jest w kobietach(wszystkich) tylko w tym jakie kobiety spotykacie
@PochodnaFunkcji: Łatwo powiedzieć. Mam rzucić studia i przeprowadzić się do innego miasta w poszukiwaniu dziewczyn, które obalą moją tezę? "Wyjść do ludzi"? Poszukać kogoś w sieci i po tym wszystkim założyć tindera? Nie za bardzo wiem jak miałbym to zmienić. Jestem w takim środowisku jakim jestem i tyle, życie toczy się swoim nurtem, doświadczenia mam takie a nie inne. Jasne, nadzieja, że spotkam
Ja chce tylko przekazać że jeśli przyklaskujesz temu że kobiety są niezdolne do kochania to już tutaj coś zawiodło
tylko, że zachowujesz się jak typowy przemądrzały wykopek wygłaszający oklepane hasła, które mają sprawić, że poczujesz się lepszy od innych w tym złym świecie
masz styl pisania zbuntowanego maturzysty, któremu się wydaje, że pojął całą wiedzę o świecie, ale nikt nie jest w stanie pojąć twojego geniuszu
przydałoby ci się trochę skromności i dystansu do świata edgelordzie