Wpis z mikrobloga

Moja mama jest lekarzem

@BBananowy: Moja też i jeździ Ibizą z 2006 roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie napisałem nigdzie, że wszyscy lekarze są bogaci. Napisałem, że do klasy średniej zaliczam lekarzy.
  • Odpowiedz
@Sheppard28: Według niektórych, wszyscy poniżej przychodów na poziomie 30k miesięcznie to bieda. Dla mnie osobiście klasa średnia w Polsce zaczyna się od 5k na rękę a kończy gdzieś przy 14k na rękę. Wszystko co poniżej i powyżej, robi już znaczną różnice.
  • Odpowiedz
@Antoni_Kosiba trzy firmy mi robiły wycenę, wybranym średnią cenowo ale solidną. Okolice Bielska Białej. Nie będą tu dawał zdjęć z umowy o wykonanie robót, nie wiem też czemu miałbym tu kłamać no ale rozumiem- masz swoją rację.
  • Odpowiedz
Muszę się odnieść, bo też użytkuję (leasing samospłacający dla biedaków, co ich nie stać, żeby kupić za gotówkę) BMW i jestem w trakcie budowy domu. Ja prowadzę małą, dość wyspecjalizowaną JDG, żona pracuje na UOP na stanowisku kierowniczym z bardzo ładnym wynagrodzeniem, jak na lokalne warunki.
Ogólnie teorie wykopków to jedno wielkie XD.
Zacznijmy od autka, na zdjęciu mamy BMW serii 3, które w rozsądnej konfiguracji nie zejdzie poniżej 200 i to bez jakiegoś
  • Odpowiedz
@iyasiu: XDDDDDDD wiesz że w anglosaskiej literaturze ekonomicznej za osoby z grupy HNWI są uważani ci, co zgromadzili majątek netto w wysokości co najmniej 1 mln USD? Pewnie nie wiesz, bo jesteś wykolejonym z rzeczywistości wykopkiem, który próbował zabłysnąć i dla którego milionerzy to "klasa średnia"
  • Odpowiedz