Aktywne Wpisy

wfyokyga +24
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz
kamil525 +10
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

Dlaczego Polskie władze od rozpadu komunizmu 26 grudnia 1991, a trochę się tych partii przez parlament przewinęło, nie skończy z popularyzacją komunistycznych monumentów zbudowanych w czasach ZSRR ( w czasach największego smrodu komunistycznego w Polsce) na terenie Polski.
Pierwszymi rzeczami które już po 1991 powinny zniknąć z terenu Rzeczpospolitej Polskiej
# To zburzenie Pałacu Kultury ( Dar stalina, tego samego stalina który zamordował Polskich oficerów w lasach Katyńskich, i tego samego stalina który po przejęciu władzy w 1945 roku mordował z o wiele większą brutalnością żołnierzy AK od samych nazistów, sybir zastępował w ZSRR krematoria)
# Akademii, uczelni zbudowanych w czasach ZSRR na poczet kształcenia obywateli RP w duchu radzieckim chyba wszyscy wiecie jaką uczelnię Wojskową zbudowaną przez Stalina dla Polski (Data założenia 22 marca 1951)
Czy mając w przyszłości budować IV RP wolną od komuszego, wstrętnego, zwierzęcego smrodu powinniśmy zrobić porządek z monumentami okupacji poprzedniego wieku ? Dzisiaj widzę że się dużo mówi o tym jaki ten komunizm był zły i okropny, ale nikt się nie bierze w Polsce za czystki historyczne które w naszym kraju po zwierzętach komunistycznych pozostały.
PS. Oczekuję jasnych i klarownych odpowiedzi. Nie usuwajcie mojego postu, podejmijcie ze mną dyskusję. Nikogo nie obrażam, komunizm był gorszy od okupacji Niemieckiej to są fakty.
#polityka #komunizm
Komentarz usunięty przez moderatora
@printHelloWorld: no to masz 1000 szkół na liście i pół Warszawy
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy teraz dotarło ?
Lewactwo to choroba i to dosyć poważne schorzenie współczuję ale trzymam za ciebie kciuki.
Gdybyś był chociaż trochę oczytany, inteligentny wiedział byś o ile potrafisz czytać że plan zburzenia Muzeum, bo tak to się dzisiaj nazywa muzeum, tak muzeum był już przygotowany przez władz komunistyczne , którzy zmierzali do likwidacji lub przynajmniej ograniczenia działalności Muzeum i wykorzystania jego terenów oraz obiektów na cele przemysłowe, rolnicze oraz mieszkaniowe.
Gdybym bym decydentem zburzył bym to i na miejsce obozy zaprojektował i wdrożył w zycie implementacji
Pragnę ci tylko przypomnieć że krematoria powstały za czasów II RP, ja piszę o likwidacji komunistycznych reliktów z czasów III RP, a to jest znacząca różnica