Aktywne Wpisy

7 lat temu jak kończyłem szkołę średnią bardzo nie chciałem iść do pracy bo wiedziałem ,że to nie dla mnie 8h dziennie życia marnować żeby tylko mieć na podstawowe potrzeby, ale musiałem opłacić studia zaoczne i się jakoś utrzymać, dzisiaj już od kilku lat pracuje w #korposwiat i to jest masakra, dzien w dzień marnujesz 8 najlepszych godzin każdego dnia, żeby później zrobić obiad, posprzątać i iść spać i tak

Afrobiker +83
źródło: temp_file1310178499070860325
Pobierz

Dlaczego Polskie władze od rozpadu komunizmu 26 grudnia 1991, a trochę się tych partii przez parlament przewinęło, nie skończy z popularyzacją komunistycznych monumentów zbudowanych w czasach ZSRR ( w czasach największego smrodu komunistycznego w Polsce) na terenie Polski.
Pierwszymi rzeczami które już po 1991 powinny zniknąć z terenu Rzeczpospolitej Polskiej
# To zburzenie Pałacu Kultury ( Dar stalina, tego samego stalina który zamordował Polskich oficerów w lasach Katyńskich, i tego samego stalina który po przejęciu władzy w 1945 roku mordował z o wiele większą brutalnością żołnierzy AK od samych nazistów, sybir zastępował w ZSRR krematoria)
# Akademii, uczelni zbudowanych w czasach ZSRR na poczet kształcenia obywateli RP w duchu radzieckim chyba wszyscy wiecie jaką uczelnię Wojskową zbudowaną przez Stalina dla Polski (Data założenia 22 marca 1951)
Czy mając w przyszłości budować IV RP wolną od komuszego, wstrętnego, zwierzęcego smrodu powinniśmy zrobić porządek z monumentami okupacji poprzedniego wieku ? Dzisiaj widzę że się dużo mówi o tym jaki ten komunizm był zły i okropny, ale nikt się nie bierze w Polsce za czystki historyczne które w naszym kraju po zwierzętach komunistycznych pozostały.
PS. Oczekuję jasnych i klarownych odpowiedzi. Nie usuwajcie mojego postu, podejmijcie ze mną dyskusję. Nikogo nie obrażam, komunizm był gorszy od okupacji Niemieckiej to są fakty.
#polityka #komunizm
Komentarz usunięty przez moderatora
@printHelloWorld: no to masz 1000 szkół na liście i pół Warszawy
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy teraz dotarło ?
Lewactwo to choroba i to dosyć poważne schorzenie współczuję ale trzymam za ciebie kciuki.
Gdybyś był chociaż trochę oczytany, inteligentny wiedział byś o ile potrafisz czytać że plan zburzenia Muzeum, bo tak to się dzisiaj nazywa muzeum, tak muzeum był już przygotowany przez władz komunistyczne , którzy zmierzali do likwidacji lub przynajmniej ograniczenia działalności Muzeum i wykorzystania jego terenów oraz obiektów na cele przemysłowe, rolnicze oraz mieszkaniowe.
Gdybym bym decydentem zburzył bym to i na miejsce obozy zaprojektował i wdrożył w zycie implementacji
Pragnę ci tylko przypomnieć że krematoria powstały za czasów II RP, ja piszę o likwidacji komunistycznych reliktów z czasów III RP, a to jest znacząca różnica