Aktywne Wpisy

michal-panicz +39
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +408
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

Kurde od 2 miesięcy zacząłem używać #useme #oferia , frelanceria czy grupy na fejsbuku z zleceniami.
Żeby wyhaczyć jakieś dodatkowe zlecenie na stronę, grafikę czy jakiś prosty kod, przeniesienie danych itp.
To jest jakaś masakra, przebić się z swoją ofertą do zleceniodawcy graniczy z cudem, bo na jedno ogłoszenie rzuca się 200 ludzi - gdzie i tak w końcu ktoś wypali "zrobię za darmo".
Chyba mam większą szansę na to że znajdę klienta jak bym wszedł do losowego mieszkania w Krakowie i zapytał właściciela czy chce stronę internetową.
@kodecss: Jak miałem z 19-20 lat (8-9 lat temu) w ramach "testów" przeszedłem się "większą" ulicą i zaglądałem do każdego lokalu usługowego (oprócz banków i innych tego typu rzeczy) i proponowałem swoje usługi. Po 6h łażenia miałem 2 zlecenia ( ͡° ͜ʖ ͡°). W tym jedno
Na useme czy grupki na FB to ja nawet nie liczę, bo po 5 minutach jest 50 wiadomości i ofert złożonych do zleceniodawcy, więc przebicie się tam graniczy z cudem.