Aktywne Wpisy
Myślałem że to jakaś mityczna Walaszkowa kraina bo bekowo brzmi, a to naprawdę istnieje hej. xD
#kapitanbomba
#kapitanbomba
źródło: f7a0a54c92471ac4480e727e4ccf93df_XL
Pobierz
jmuhha +58
Śniadanie piątkowe sąsiada, który ma dzieci w wieku 7 i 17 lat i żonę 39-lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000009036
Pobierz

źródło: comment_1619763873IxHfJfSTOxtuer505rZqIR.jpg
PobierzBrakuje mi tych subkultur. Wtedy od razu było wiadomo kto jest kim, a jak się przynależało do konkretnej grupy łatwiej było się poznać, ludzie jacyś bardziej otwarci byli, łatwiej było o akceptację w grupie. A młodym ludziom to jest cholernie potrzebne. I śmiesznie czasem było :)
Teraz jak chodzę na koncerty z bratem i patrzę na widownię, no to powiem Wam, że jestem jedną z młodszych (lvl
Czasami na Folk Metal Night widuję młodszych. Ale jak się już pójdzie na takie niszowe koncerty (np. black metalowe) no to narybku ze świecą szukać. Ehh
Ale dzieci mam, młody podłapał bakcyla - jak podrośnie, to będzie z matką na koncerty chodził :)
Piękne czasy XD
Ostatnio w akcie desperacji obejrzałam online koncert. Niby fajnie, a z drugiej strony jednak nie.
Ja nigdy nie rozumiałam sensu takiej przemocy. Squoterzy okrutnie śmierdzieli, ale jednak się tam wszyscy jakoś razem trzymali i zawsze sobie pomagali. Żaden dzieciak nie zostawał bez pomocy i tylko co i rusz policja tam im wpadała na "ratowanie".
Nie wiem po co ktoś miałby ich jeszcze zaczepiać i najazdy im robić :/
@LordAxe82: Sebki w dresach nie tworzą subkultury. Ich się do subkultury przypisuje na podstawie mieszkania w blokowiskach i noszenia luźnych, wygodnych ubrań XD
@LordAxe82: gorzej jak odleci i nie wróci.
¯_(ツ)_/¯