Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

skibi
@lucaseq: i zajebiscie jak tak jest.
konto usunięte
@lucaseq: miód dla mych uszu

trzymaj_fason
- adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przepoczwarzenie
@lucaseq lubię
jazygmunt
@lucaseq: sikorka to raczej „cicibej cicibej” xD

C8H18
@lucaseq: akurat te małe ptaki nie są irytujące. Gruchanie gołębi jest a to okropne i nie da się przy tym spać

dzaku
@Cyborg4334: @skibi: Ostatnio mialem takiego szwagra na parapecie :).

dzaku
@soniczka_spokojnegosnu: A tutaj pdpitala niczym lody z lidla albo 3cytryny ;).

konto usunięte
@lucaseq ale to nie brubel

lukasus
@lucaseq: Ja w takim wypadku wystawiam moją starą wieżę aiva która ma zajebisty sopran i na maksa puszczam odgłosy ptaków drapieżnych potem na resztę roku cisza najbardziej mnie te kosy w-------y

BulgarskiTaboret
@trzymaj_fason: @lucaseq: U mnie potrafią przylecieć wrony i jak te zaczną napier.alać to już mam pospane (╥﹏╥) A to stary blok 10 piętrowy, drzewa obok i zwykle nie siedzą na moim balkonie, żebym mógł je przegonić.

soniczka_spokojnegosnu
@dzaku ale super zdjęcie! 。◕‿◕。
salcefrytki
@lucaseq: kosy przed świtem potrafią

dzaku
@niggerinthebox: Czekam az skoncza kule przylatuja na wschod slona za zachod i okolo 11:30 :)

Zamaskowany_szachista
@lucaseq: I zajebiście (。◕‿‿◕。)

FiglarzStalin
@jazygmunt: Tee-cher, tee-cher, tee-cher ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BarkaMleczna
@lucaseq: uwielbiam

labudziak
@lucaseq: na pierwszym roku studiów mieszkałem w pobliżu dość dużego parku, w dodatku w takim miejscu, że w nocy raczej byłem skazany na piesze spacery. Zawsze jak wracałem od znajomych w stanie wskazującym spożycie, to lubiłem się zatrzymać i chwilę posłuchać ptaków

BorysKafarov
@lucaseq: takie ptaki to spoko, u mnie zazwyczaj sroki sobie w okolicy robią gniazda i drą p---y o 5 rano

konto usunięte
@BulgarskiTaboret: znam ten ból mirku; miałem podobny temat ze srokami, które wydawały swoje dźwięki ostrzegawcze, bo na osiedlu o 4 rano zaczynały łazić koty xD