Aktywne Wpisy
kwmd +276
#systemkaucyjny to są jakieś jaja, że @MKiS_GOV_PL i my Polacy będziemy zasilać portfele głównie jakichś Duńczyków, którzy są beneficjentami rzeczywistymi spółki Polski System Kaucyjny S.A... Brawo.
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
Pobierz
Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Zróbmy krzywdę dziecku żeby samo sobie jej nie zrobiło, przecież to absurd.
ŹRÓDŁEM wszelkiego nieszczęścia w rodzinach jest permamentny brak środków. Biedni ludzie, aby poczuć sens życia decydują się na posiadanie dziecka... Człowiek, którego stać na posiadanie dziecka może przede wszystkim MOTYWOWAĆ dziecko do dobrych zachowań. Zrób to, to dostaniesz nagrodę. Zrób
xDDD sory, gubię się w tym. Jednak mi się wydawało, że próbowali i nie widziałem, żeby poza tymi akcjami przesadzali, albo odcisnęło to na nim piętno.
Prześledź tamtą dyskusję, to zobaczysz że argument z zamknięciem pokoju bez mebli był mój. Nie wiem czy jego rodzice próbowali innych metod, bo chyba o tym nie pisał. To czy odcisnęło to na nim piętno to już kwestia indywidualna, moim zdaniem
Faktycznie, pomysł był twój.
Problemem całej tej dyskusji jest to, że jej uczestnicy traktują kwestię totalnie zerojedynkowo: albo nie dajemy klapsów wcale, albo n----------y dziecko przy każdej możliwej okazji, za najmniejsze przewinienie. Tak jakby nie było nic pomiędzy, a klaps nie był karą za najcięższe, zagrażające
@Monke: o gurfa tak bardzo to. Dzieci dla wielu to taki wentyl na niechciany emocje i frustracje.
Społeczeństwo, a zwłaszcza tak zwichrowane jak polskie, trzeba na intensywnie edukować, bo niby dorośli ludzie a poglądy mają na poziomie niedorozwiniętego neandertalczyka.
Na wstepie napiszę, że nigdy dziecka nie uderzyłem i nie mam zamiaru. Na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy w ogóle podniosłem głos na dziecko. Działo się to jedynie w sytuacjach kiedy np, dziecko robiło coś niebezpiecznego i trzeba było szybko przykuć jego uwagę żeby przestało, bo mogła stać mu się
@max1983: I dlatego powiedziałem, że poglądy mi się zmieniły, bo tutaj jest to jak najbardziej uzasadnione, zresztą napisał to #adamczo wyżej: