Aktywne Wpisy

ketiow +238
Klawiatur mimo wszystko jedyny mówi o tym, ze Apple zaczęło wchodzić recenzentom w Polsce xD Właśnie się dziwiłem co się stało, ze każdy twórca technologiczny dostał paczkę PR od Żydów z Cupertino... Jeden taki zniewieściały typ który wchodzi w Apple jak w jabłecznik nawet kłamał w żywe oczy, ze sprzęt po testach odsyła xDDD Miłego oglądania mireczki i może rzeczywiście poczekać z kupnem nowych jabłuszek i poczekać aż stanieją na grudzień. #

centerario +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak ktoś chce być wołany do następnego epizodu, albo do epizodu poświęconego w tym temacie to niech zaplusuje ten komentarz.
Ostatni w------l dostałam od starego jak miałam 17 lat. Za co? Bo ośmieliłam się przeklnąć na głos po ciężkim dniu w szkole (przy czym ojciec przeklina do 2 słowo) . To w żaden sposób nie przypominało klapsa. Ojciec podszedł do mnie jak byłam przy lodówce w kącie
Z całym wpisem generalnie się zgodzę(z wyjątkiem tego że w pewnych sytuacjach uderzenie dziecka jest uzasadnione - jak dla mnie to zawsze porażka wychowawcza, przytoczony przez kogoś przykład z biciem staruszków to idealna kontra na takie stwierdzenie, przecież starzec z demencją też nie kuma niczego), i uważam że temat jest istotny, a Twoje pytania słuszne, i bardzo trafne, ale że ten komentarz
Komentarz usunięty przez moderatora