Wpis z mikrobloga

Nowa gra od Techlandu - Hellraid. Rozgrywka ma byc nastawiona na multi/coopa. Klimat wydaje sie byc ok, jesli gameplay jest bez zbednych bajerow typu +40xp a samo machanie mieczem to cos wiecej niz klikanie LPM to moze byc calkiem fajne. Nawet wymagania nie sa jakies super wysokie - starczy spokojnie c2d oraz windows xp ;-)

#gry
funk - Nowa gra od Techlandu - Hellraid. Rozgrywka ma byc nastawiona na multi/coopa. ...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przemyslany_nick: Klimat ciut mroczniejszy, mnie sie spodobalo. Nie jest to raczej jakas wielka produkcja takze cena na start moze byc calkiem przystepna. Zobaczymy co z tego jeszcze wyjdzie, mam nadzieje ze nie gniot. Dead Island kompletnie mi sie nie spodobalo, po trailerze spodziewalem sie mega produkcji a nie zwyczajnego casualowego gowna. Dobrze, ze tutaj minusow nie mozna dostac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@przemyslany_nick: silnik chrome 5

@franaa: Dying Light moze byc ciekawe, ciekawe jak calosc bedzie wygladala w postaci gameplaya z hudem. Ogolnie ja nie jestem fanem casualowego stylizowania gry. Jakies znaczki boost, +2xp, super combo i bzdety, dlatego ten Hellraid przy mrocznym klimacie mialby takie gowno a nie zwykle dwa paski - jeden hp, czerwony a drugi np. niebieski staminy (moze bedzie mag to dodatkowo mana) i to mi
  • Odpowiedz