Czy tak trudno spojrzec w majtki i zgodnie z zastanym narzadem wpisac kobieta lub mezczyzna?
@Flaklypa: serio tak wygląda nauka biologii w tym kraju, że niepowiedzieli wam o tym, czym są drugorzędne cechy płciowe i ze mogą się pojawić osoby z jednym i drugim?
Że pierwszorzędne cechy płciowe moga nieodpowiacdać drugorzędnym? XD
ustalanie płci metodą majtek, a jak nie zadziała to sru na margines społeczeństwa XD
@martwykotek: nie wiem co ma moja rodzina do tego i czemu uzywasz ad personam, bo wystawiles sobie piekna laurke, skoro nie potrafisz wyjasnic analogii pomiedzy rejestracja w systemie urzedowym plci, ktora jest wymagana chociazby przez system emerytalny i kodeks pracy do koloru skory, ktory w systemie prawnym jest totalnie indyferentny
ale no moze po prostu jestes za glupi zeby zobaczyc, ze nie ma tu zadnej analogii, wiec lecisz na czarnolisto,
@ZaplutyKarzelReakcji: pomysl chwile, samo sie doda czy ktos bedzie musial to zrobic?
@ZaplutyKarzelReakcji: co to ma za znaczenie?
Nie masz wiecej niz 16 lat co?
Czasami jest nawet tak, ze odbiorca ma dostęp do takich funkcji i sam sobie to zmienia
@Neater: ubolewam nad chorą głową oraz nad szerzeniem poglądu jakoby ta głowa chora nie była tylko wszyscy inni :)
@Flaklypa: serio tak wygląda nauka biologii w tym kraju, że niepowiedzieli wam o tym, czym są drugorzędne cechy płciowe i ze mogą się pojawić osoby z jednym i drugim?
Że pierwszorzędne cechy płciowe moga nieodpowiacdać drugorzędnym? XD
ustalanie płci metodą majtek, a jak nie zadziała to sru na margines społeczeństwa XD
@ZaplutyKarzelReakcji: tak śmiesznie was boli to zestawienie xD
od kiedy w spisie powszechnym albo państwowych dokumentach wskazuje się kolor skóry?
@ZaplutyKarzelReakcji: w oficjalnych, panstwowych drukach? nie masz pojecia o czym piszesz.
@flumpy_bread: nie myślałem, że pokazanie Ci analogii, która ilustruje absurd obecnej sytuacji doprowadzi do tak potężnego zwarcia w mózgu.
Przepraszam Twoją rodzinę za to :)
ale no moze po prostu jestes za glupi zeby zobaczyc, ze nie ma tu zadnej analogii, wiec lecisz na czarnolisto,
@Flaklypa: tak, niepełnosprawność jest ujęta w spisie. Brawo.
@flumpy_bread: jakie to dominujące cechy?
@rybsonk: czy choroby psychiczne rowniez?