Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy tak trudno spojrzec w majtki i zgodnie z zastanym narzadem wpisac kobieta lub mezczyzna?

@Flaklypa: serio tak wygląda nauka biologii w tym kraju, że niepowiedzieli wam o tym, czym są drugorzędne cechy płciowe i ze mogą się pojawić osoby z jednym i drugim?

Że pierwszorzędne cechy płciowe moga nieodpowiacdać drugorzędnym? XD

ustalanie płci metodą majtek, a jak nie zadziała to sru na margines społeczeństwa XD
  • Odpowiedz
co? xD

od kiedy w spisie powszechnym albo państwowych dokumentach wskazuje się kolor skóry?

@flumpy_bread: nie myślałem, że pokazanie Ci analogii, która ilustruje absurd obecnej sytuacji doprowadzi do tak potężnego zwarcia w mózgu.

Przepraszam Twoją rodzinę za to :)
  • Odpowiedz
@martwykotek: nie wiem co ma moja rodzina do tego i czemu uzywasz ad personam, bo wystawiles sobie piekna laurke, skoro nie potrafisz wyjasnic analogii pomiedzy rejestracja w systemie urzedowym plci, ktora jest wymagana chociazby przez system emerytalny i kodeks pracy do koloru skory, ktory w systemie prawnym jest totalnie indyferentny

ale no moze po prostu jestes za glupi zeby zobaczyc, ze nie ma tu zadnej analogii, wiec lecisz na czarnolisto,
  • Odpowiedz