Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +869
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Najgorsze jest to, że te wszystkie chojraki-antyszczepy pierwsze co zrobią po zachorowaniu to zadzwonią po karetkę i nadal będą obciążać system służby zdrowia oraz podbijać statystyki opóźniając koniec epidemii.
I tak się będziemy bujać z czwartymi, piątymi falami...
#koronawirus #szczepienia #gorzkiezale #bekazpodludzi #medycyna #nauka
@PiccoloGrande: płacą za to więc czemu mieliby nie dzwonić?
@thomekh: Oho, zaczyna się... Chrum płace to wymagam! Całe kierwa 300 zł z czego 250 odliczam sobie od podatku.
No chyba Cię boli. Nawet testu z biedronki sobie nie zrobimy, a co dopiero te oficjalne.
@PiccoloGrande: brawo, odkryłeś jak działają ubezpieczenia.
Jak za dom płacę 300 zł rocznie to znaczy, że w razie potrzeby mam się nie zgłaszać po odszkodowanie rzędu 100k czy coś?