Wpis z mikrobloga

• 219
Tak zniszczyłem @Phyrexia logicznymi argumentami że aż musiała usunąć wpis. Jesteście ze mnie dumni koledzy? ()
Już niedługo wszystkie p0lki zostaną wyrzucone z wykopu i zostaną same dobre dziewczyny (czyli 0.1%) (òóˇ)
#przegryw #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #p0lka
Xreak - Tak zniszczyłem @Phyrexia logicznymi argumentami że aż musiała usunąć wpis. J...

źródło: comment_16188191368JQOLj92akdDlhH47xTNBD.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BigKahunaDick: Ale dobry wygląd, to nie wszystko, intelekt jest ważniejszy, chociaż większość różowych ma wyj3bane w to i szuka Chada pustaka, pustego jak ona sama, a poźniej narzeka na facetów, chociaż kieruje się jedynie wyglądem
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
@BigKahunaDick:

pisałem już o tym, że kobiety odczuwają naturalna odrazę do słabych śmieciowych genów. To dzięki temu wstretowi dziś żyjemy dłużej i jesteśmy silniejsi niż nasi przodkowie.

Ale p--------z kocopoły xD
Żyjemy dłużej bo mamy postęp medycyny i potrafimy wyleczyć wiele chorób czy obrażeń.
Jesteśmy więksi bo mamy dostęp do dużych ilości żywności i w większości nie znamy pojęcia głodu.
A co do siły to jedno wielkie iks de, Neandertalczyk
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: nie przesadzajmy, znam mnóstwo niskich facetów którzy mają dziewczyny. Po prostu oni biorą dziewczyny w swojej lidze, często te trochę grubsze, to nie wina kobiet że chcecie dziewczyny nie ze swojej ligi. Te ładne chcą przystojnego faceta i to najnormalniejsze w swiecie :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@dis_gon_b_guud: sam p--------z kocopoły. Przecież gdyby to tak działało, to w dawnych czasach tacy np. królowie byliby gigantami w porównaniu do reszty bo przecież nie mieli problemu z dostępem do pozywienia. Tak samo nie tłumaczy to tego, że średnia wzrostu rośnie cały czas nawet w obecnych czasach, gdy ogół ludnosci nie ma już problemów z głodem.
  • Odpowiedz