Wpis z mikrobloga

• 219
Tak zniszczyłem @Phyrexia logicznymi argumentami że aż musiała usunąć wpis. Jesteście ze mnie dumni koledzy? ()
Już niedługo wszystkie p0lki zostaną wyrzucone z wykopu i zostaną same dobre dziewczyny (czyli 0.1%) (òóˇ)
#przegryw #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #p0lka
Pobierz Xreak - Tak zniszczyłem @Phyrexia logicznymi argumentami że aż musiała usunąć wpis. J...
źródło: comment_16188191368JQOLj92akdDlhH47xTNBD.jpg
  • 65
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niewiemcorobic:

sam #!$%@? kocopoły. Przecież gdyby to tak działało, to w dawnych czasach tacy np. królowie byliby gigantami w porównaniu do reszty bo przecież nie mieli problemu z dostępem do pozywienia.

Masz jakiś dowód na to że tak nie było?

Tak samo nie tłumaczy to tego, że średnia wzrostu rośnie cały czas nawet w obecnych czasach, gdy ogół ludnosci nie ma już problemów z głodem.

Ja tobie mówię, że średnia wzrostu
@MightyGoldberg: dalej dla mnie nic to nie zmienia, jesteś niski to zadbaj o siebie a na pewno kogoś znajdziesz. Nie chcesz grubej laski? Masz do tego prawo. Laska nie chce niskiego faceta? Chyba też jej się ten wybór należy?
królowie byliby gigantami w porównaniu do reszty bo przecież nie mieli problemu z dostępem do pozywienia

@niewiemcorobic: Przecież Królowie mieli ograniczony dostęp do samic, bo nie mogli wziąć sobie byle kogo. To nie geny kiedyś decydowały o reprodukcji, a korzyści obu rodzin. Małżeństwa zawierano by zyskać materialnie, a nie genetycznie. Popatrz na rodzinę Habsburgów, którzy ubzdurali sobie, że tylko ich krew jest coś warta na tym świecie. Przez brak wiedzy oraz